Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδηλώσεις σήμερα Μ. Τρίτη στο Fashion City Outlet

• Σήμερα στις 12:30: Δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά 2 –  3 ετών
 
Θα παρουσιαστούν και ταυτόχρονα θα υλοποιούνται από τα παιδιά διάφορες δραστηριότητες, δίνοντάς τους ερεθίσματα και ωθώντας ποικίλους αναπτυξιακούς τομείς.
 
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί από την εργοθεραπεύτρια SI, κα. Δημητρίου Ανθή η οποία είναι εξειδικευμένη στο αναπτυξιακό και αισθητηριακό παιχνίδι, έχοντας στο ενεργητικό της μια δεκαετή εμπειρία εμπλουτισμένη με μεγάλη κλινική εμπειρία και αρκετά σεμινάρια στο συγκεκριμένο κομμάτι.    
 
• Επίσης το απόγευμα στις 18:30 στο θεατράκι του Fashion City Outlet 
 
Η ομάδα κουκλοθεάτρου "3 λαλούν" παρουσιάζει την παράσταση "Ειρήνη" του Αριστοφάνη στο θεατράκι του Fashion City Outlet σήμερα Μ. Τρίτη το απόγευμα στις 18:30 με είσοδο ελεύθερη. Η ιστορία της "Ειρήνης" αρχίζει με έναν άνθρωπο που βαρέθηκε τον πόλεμο.  Ο αμπελουργός Τρυγαίος θα τα βροντήξει όλα και με κίνδυνο της ίδιας του της ζωής θα πετάξει ως τον Όλυμπο με ένα γιγάντιο σκαθάρι  και θα ζητήσει το λόγο από τους Θεούς. «Γιατί δηλαδή να λείπει η Ειρήνη από τον κόσμο;». Οι εκπλήξεις και τα εμπόδια που θα συναντήσει θα βρουν λύση μέσω της λαχτάρας του για ειρήνη, της αφοσίωσης του αλλά και της συνεργασίας του  με όλους αυτούς που βαρέθηκαν τον πόλεμο αλλά δε κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα.  
 
Μια διασκεδαστική διαδραστική παράσταση όπου τα παιδιά βοηθούν και συναποφασίζουν για την εξέλιξη της ιστορίας.
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για να πάρουν οι γονείς ιδέες και να το απολαύσουν τα παιδιά!
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή