Εκδηλώσεις στο 8ο ΓΕΛ Τρικάλων για την Ημέρα Αθλητισμού

Σειρά εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί στο 8ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων για την 4η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού, την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτώβρη.

Το πρόγραμμα

08.00: Προσέλευση μαθητών,-τριων στο χώρο του σχολείου.

08.30: Έναρξη αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου.

09.30 – 10.30: Παρουσίαση, ομιλία και συζήτηση με τους Δημήτρη Αβράμη (5ος Ολυμπιονίκης στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη, Αθήνα 2004) και Κωνσταντίνο Ζαλαγκίτη (Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σύδνεϋ, Αυστραλία 2000, στο άλμα εις τριπλούν).

10.30 – 11.30: Παρουσίαση, ομιλία και συζήτηση με τους Στέλιο Βάσκο (3ος Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Σουηδία, 1992, στην ποδηλασία), Γιώργο Μπούγλα (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία) και Ζήση Σούλιο (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ποδηλασία)

11.30 – 12.30: Ποδηλατάδα στους ποδηλατοδρόμους της πόλης, με την συμμετοχή μαθητών,-τριων του σχολείου, με συνοδεία καθηγητών του σχολείου και των πρωταθλητών ποδηλασίας Στέλιο Βάσκο, Γιώργο Μπούγλα και Ζήση Σούλιο.

12.00 -13.00: Άφιξη παικτών της ομάδας μπάσκετ των Τρικάλων BC, παρουσίαση και συζήτηση με τους μαθητές,-τριες του σχολείου.

13.30: Λήξη των αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, αποχώρηση των μαθητών,-τριων από τον χώρο του σχολείου.

Κατά την διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων θα πραγματοποιούνται αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ, ποδοσφαίρου, πιγκ-πογκ, μπάντμιντον, καθώς και παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί.

Υπεύθυνοι των αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων είναι οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Σωτήριος Γουσόπουλος και η Ιουλία Καραθανάση.

Ενεργή συμμετοχή του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και της προέδρου Άννας Μπέλτσιου.

Ο σύλλογος διδασκόντων καθηγητών του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων.

Από τη Διεύθυνση
Κολοβός Νικόλαος

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή