Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδήλωση «Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο» στη Λάρισα

Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής Φοιτητών Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου,  το Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας σας προσκαλεί στην τριήμερη εκδήλωση«Χριστούγεννα για όλο τον κόσμο» που θα λάβει χώρα από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019. Η έναρξη της τριήμερης αυτής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 του μηνός  και  ώρα 19:00 στο κτίριο Κατσίγρα στην πλατεία Ταχυδρομείου και θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του έργου της ομάδας, των εμπειριώντης και των μελλοντικών της δράσεων.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και τις δύο επόμενες μέρες Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου με  μουσικές παραστάσεις, Bazaarμε χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από τις δύο προηγούμενες αποστολές στην Κένυα (ώρες λειτουργίας 10.00-20.00), ενώ θα υπάρχουν λιχουδιές για μικρούς και  μεγάλους.

Η Ομάδα Εξωτερικής Αποστολής συστάθηκε και δραστηριοποιείται από το 2017 υπό την επιστημονική καθοδήγηση καθηγητών του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Στα πλαίσια των δράσεών μας προγραμματίζεται αποστολή το ερχόμενο καλοκαίρι στην πρωτεύουσα της Κένυας,  Ναϊρόμπι, με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών.

Φέτος για πρώτη χρονιά στόχος της ομάδας είναι και η οργάνωση εσωτερικής αποστολής σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών με σκοπό την προσφορά ιατρικής βοήθειας και την παροχή τόσο φαρμάκων όσο και ειδών πρώτης ανάγκης.

 

α το σκοπό αυτό,τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από τις δράσεις της ομάδας θα διατεθούν για την ενίσχυση της Ιατρικής Αποστολής.Επίσης όποιος επιθυμεί να ενισχύσει το έργο μας μπορεί να προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης, φάρμακα και ό,τι άλλο επιθυμεί. Η συγκέντρωσή τους θα γίνεται στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης που στεγάζεται στο κτίριο Κατσίγρα στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Μετά την επιτυχία της περσινής μας εκδήλωσης, σας περιμένουμε και φέτος να αγκαλιάσετε την προσπάθειά μας και να ενισχύσετε το έργο της ομάδας με το δικό σας μοναδικό τρόπο. Η παρουσία και το χειροκρότημά σας θα δώσει στην ομάδα ώθηση για συνέχιση του σκοπού για τον οποίο πρωτοσυστάθηκε, δηλαδή την ανιδιοτελή προσφορά στο συνάνθρωπο!

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή