Εκδήλωση για τις επιπτώσεις της πανδημίας σε εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες με πρωτοβουλία Κόκκαλη

Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που προβληματίζουν εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες εν μέσω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, θα δώσει ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή θεσμικών, η οποία θα διεξαχθεί με πρωτοβουλία του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλη Κόκκαλη.

Η εκδήλωση που θα μεταδοθεί ζωντανά την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, από την «Θεσσαλία Τηλεόραση» φιλοδοξεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σειρά ζητημάτων όπως τι συμβαίνει με τις οικονομικές υποχρεώσεις στην ελεύθερη αγορά, με τα ενοίκια, τους φόρους, τα δάνεια, τις επιταγές κλπ.

Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο και να θέτουν τα ερωτήματά τους στον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, σε οικονομολόγο – λογιστή, αλλά και δικηγόρους.

Επίσης θα συμμετέχουν οι πρόεδροι του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Σωτήρης Γιαννακόπουλος, του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, του Συλλόγου Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης Λάρισας κ. Αλέξης Σακελλάρης και του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών Real Estate κ. Θέμης Μπάκας. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Κολλάτος.

«Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε την κουβέντα με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου μας για την οικονομία, τις επιπτώσεις της πανδημίας σε αυτή, αλλά και το τοπίο που διαμορφώνεται σε ότι αφορά τη σχέση πολιτείας – ελεύθερης αγοράς σε θεσμικό, οικονομικό και φορολογικό επίπεδο» σχολιάζει σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή