Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδήλωση περί Αρχιτεκτονικής της Ποίησης στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων ΠΘ

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στην Αίθουσα Εκθέσεων δίπλα στο Κυλικείο του ΤΑΜ (Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πεδίον Άρεως, Βόλος), θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: “Η Αρχιτεκτονική του Ποιητικού Έργου – εντός και εκτός βιβλίου”.

Συμμετέχοντες: Φοίβη Γιαννίση και Ζήσης Κοτιώνης από το ΤΑΜ, και από το περιοδικό ΦΡΜΚ οι ποιήτριες και ποιητές Ορφέας Απέργης, Κατερίνα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Γιάννα Μπούκοβα.

Διοργάνωση: Εργαστήριο Ιστορίας, Θεωρίας και Εννοιολογικού Σχεδιασμού (ΤΑΜ ΠΘ), ΟΣΔΕΛ, περιοδικό Φάρμακο

Πώς χτίζουμε ένα ποιητικό βιβλίο; Πως βρίσκουμε τη δομή, την ανάπτυξη και τις συνδέσεις των μερών του; Και ακόμα πως δομείται ένα ποιητικό έργο εκτός βιβλίου;

Μετά από την έκδοση του συλλογικού βιβλίου δοκιμίων Μια συζήτηση για την ποίηση τώρα (εκδ. ΦΡΜΚ, 2018) το ΦΡΜΚ συνεχίζει τον διάλογο για τη σύγχρονη ποίηση.

Συμμετέχοντες: Φοίβη Γιαννίση (καθηγήτρια στο τμήμα Αρχιτεκτόνων, ποιήτρια), Ζήσης Κοτιώνης (καθηγητής στο τμήμα Αρχιτεκτόνων, αρχιτέκτων και εικαστικός) και από το ΦΡΜΚ οι ποιητές και ποιήτριες Ορφέας Απέργης, Κατερίνα Ηλιοπούλου, Παναγιώτης Ιωαννίδης, Γιάννα Μπούκοβα.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή