Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδήλωση στα Τρίκαλα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Από το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία της 3ης Δεκεμβρίου, το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.), οργανώνει εκδήλωση για να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία ώστε οι ανάπηροι να ζουν με αξιοπρέπεια συμμετέχοντας ισότιμα στην εκπαίδευση και στην εργασία αλλά και σε κάθε πτυχή της κοινωνικής και πολιτιστικής καθημερινότητας.

Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που διοργανώνουμε για την ημέρα των ΑμεΑ, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων (αίθουσα Δ. Καβράκος).

Κύρια ομιλήτρια της εκδήλωσης είναι η κα Σταυρούλα Πολυχρονοπούλου, καθηγήτρια του ΕΚΠΑ η οποία θα αναπτύξει το θέμα: Μια κοινωνία για όλους: αυτόνομη διαβίωση των αναπήρων… Η κυρία Σταυρούλα Πολυχρονοπούλου είναι ψυχολόγος και ειδική παιδαγωγός. Έχει δεκαετείς σπουδές στην ψυχολογία και στην ειδική αγωγή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και εμπειρία σε όλη τη γκάμα (σε όλες τις δομές) της ειδικής εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή