Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδήλωση – συζήτηση: Η πολιτική πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η Τοπική Επιτροπή Τρικάλων της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. διοργανώνει την Παρασκευή 3 Μάρτη στις 8:30 μ.μ., στη Σουίτα Art Cafe (Στρατηγού Σαράφη 18) εκδήλωση – συζήτηση παρουσιάζοντας την πολιτική πρόταση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., μπροστά στις πολιτικές εξελίξεις και μετά την πρόσφατη 5η συνδιάσκεψή της, με ομιλητή τον Σταύρο Τζιορτζιώτη, μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., μετά τη συνδιάσκεψή της, στέλνει μήνυμα αντικαπιταλιστικής ανατροπής και μάχιμης πολιτικής συσπείρωσης της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς για τη συγκρότηση του στρατοπέδου «των κάτω», της εργατικής τάξης, των φτωχών και καταπιεσμένων, που θα μιλήσει για “ψωμί, δουλειά, δημοκρατία, ειρήνη, διεθνιστική αλληλεγγύη των εργατών και των λαών” και θα αντιπαρατεθεί στη θυσία για τα καπιταλιστικά κέρδη και τις πολεμικές δαπάνες, στην εθνικιστική τύφλωση και τον φανατισμό, στη μετατροπή των νέων σε κρέας για τα κανόνια του πολέμου.

Αποφασίζοντας τη συμμετοχή της στις επερχόμενες πολιτικές και εκλογικές μάχες στοχεύει στη δημιουργία των όρων για την ήττα και την ανατροπή της αντιλαϊκής αντεργατικής επιδρομής κεφαλαίου-ΕΕ-ΝΑΤΟ που προωθεί η υπεραντιδραστική κυβέρνηση της ΝΔ με την ουσιαστική συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Για μια ανατροπή που θα φέρει τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα μπροστά, κόντρα στο ψευτοδίλημμα: Μητσοτάκης ή Τσίπρας;.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τον κόσμο της εργασιακής περιπλάνησης και της ανεργίας, τη μαχόμενη αγροτιά, τη νεολαία, να συμμετάσχουν στην πολιτική εκδήλωση για να συζητήσουμε για την πολιτική πρόταση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και τις πολιτικές και κοινωνικές μάχες του σήμερα και του αύριο.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή