Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδήλωση – συζήτηση με το Διονύση Τσακνή στα Τρίκαλα

Στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιούν στελέχη και υποψήφιοι μπροστά στις εκλογές της 21ης Μάη, θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα ο Διονύσης Τσακνής υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Έτσι, την ερχόμενη Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 8:30 το βράδυ στο μουσείο Τσιτσάνη ο Διονύσης Τσακνής θα συναντηθεί τόσο με συναδέλφους του στις τέχνες και τον πολιτισμό, όσο και με ανθρώπους που η ενασχόληση με τον πολιτισμό είναι μέρος της ζωής τους, αλλά και όσους δε θεωρούν τον πολιτισμό πολυτέλεια για λίγους κι εκλεκτούς, αλλά κοινωνική ανάγκη και διέξοδο.

Επίκεντρο της συζήτησης θα είναι η πείρα από την περίοδο της πανδημίας, τόσο από την επιβολή «καραντίνας» στον πολιτισμό όσο κι από τους αγώνες των δημιουργών και του λαού για δικαιώματα στη ζωή και την ανάπτυξη της τέχνης. Καθώς και οι επίσης αντίξοες συνθήκες που συνεχίζουν να ταλανίζουν τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Ζητούμενο της συζήτησης η αξιοποίηση αυτής της πλούσιας πείρας, ώστε να εξελιχθεί μπροστά στην κάλπη σε απόφαση και στάση πραγματικής διαφοράς.

Ο Διονύσης Τσακνής είναι συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Μουσική. Έχει εκδώσει 30 δίσκους και 2 CD single, ενώ έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει επίσης βραβευτεί για τη μουσική στο θέατρο και το τραγούδι.

Τ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή