Εκδήλωση μνήμης για την Μάχη του Καλπακίου στην Αθήνα

Σε μια εξαιρετική εκδήλωση ιστορικής μνήμης της μάχης του Καλπακίου που διοργάνωσαν από κοινού ο Σύνδεσμος Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος», ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, η Ηπειρωτική Εταιρεία και ο Δήμος Ζωγράφου, στον δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα» του Δήμου Ζωγράφου την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, παρευρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων Νίκη Χύτα.

Το πολυφωνικό τμήμα της χορωδίας του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου έκανε το ντεμπούτο της με μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησε σύντομο βίντεο με την μάχη του Καλπακίου, την πρώτη νικηφόρα μάχη του έπους του 1940 απέναντι στους προελαύνοντες Ιταλούς, που συγκίνησε όλους τους παρευρισκόμενους. Τη μουσική νότα έδωσαν τα χορευτικά τμήματα και οι χορωδίες των Συλλόγων. 

 
Παρόντες ήταν επίσης οι: o Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μπαλάφας Γιάννης, η Βουλευτής Β’ Αθήνας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Αυλωνίτου Ελένη, η Βουλευτής Β’ Αθήνας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Καφαντάρη Χαρά, ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Καραγιάννης Ιωάννης, ο Βουλευτής Ιωαννίνων Ν.Δ. κ. Τασούλας Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Ν.Δ. κ. Γιόγιακας Βασίλειος, οι Πολιτευτές Ν.Δ. Β’ Αθηνών κ. Γκελεστάθη Ιωάννα, κ. Ιωαννίδης Σάκης και κ. Ησαΐας Σωτήριος, ο πρώην Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Καχριμάκης Μιχάλης, ο Ταξίαρχος Διευθυντής Αστυνομίας Δυτ. Αττικής κ. Ψωμάς Γεώργιος, ο Καρδιολόγος Πρόεδρος Ελληνικής Καρδιολογικής εταιρίας κ. Φούσας Στέφανος, καθώς και εκπρόσωποι Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αττικής, η τοπική αυτοδιοίκηση του Δήμου Ζωγράφου και πλήθος κόσμου.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή