Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκδόθηκε το νέο βιβλίο του Μικέλη Χατζηγάκη

Το νέο βιβλίο του Μικέλη Χατζηγάκη με τίτλο «Προτάσεις ενός Σύγχρονου Φιλελεύθερου» μόλις βγήκε στην αγορά από τις εκδόσεις Ι. Σιδέρης.

Ο Τρικαλινός οικονομολόγος θεωρεί πως οι σύγχρονοι πολιτικοί πρέπει να διαβάζουν και να μελετούν τα προβλήματα, και να προτείνουν συγκεκριμένες λύσεις. Τον πρόλογο γράφει ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος μιλάει με πολύ θερμά λόγια για τον Μικέλη και αναφέρεται εκτενώς στην συνεργασία που είχε με τον Τρικαλινό οικονομολόγο μέσω του Κυβερνητικού προγράμματος.
 
Ο Χατζηγάκης αναλύει διεξοδικά τις χρόνιες παθογένειες της χώρας και προτείνει πως η έξοδος από την κρίση μπορεί να επέλθει κυρίως μέσα από έναν ισορροπημένο φιλελευθερισμό, που θα λειτουργεί στο πλαίσιο μιας σύγχρονης πολιτείας που θα εξασφαλίζει ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον και θα ευνοεί την προσέλκυση επενδύσεων. Παράλληλα, ο φιλελευθερισμός αυτός πρέπει να έχει κοινωνικά χαρακτηριστικά και να προστατεύει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες.
 
Όπως γράφει ο νεαρός Τρικαλινός: «Πολιτική σημαίνει προτάσεις που οδηγούν σε λύσεις. Και μέσα από αυτό το βιβλίο καταθέτω τις δικές μου προτάσεις για μια σειρά ζητημάτων – από το ασφαλιστικό μέχρι το φορολογικό, και από την δημόσια διοίκηση μέχρι την Ελληνική διπλωματία. Τώρα, ζητώ από τους πολίτες να με κρίνουν». 
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή