Εκδρομή στην Ανατολική Μακεδονία με τον Σύλλογο Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων οργανώνει το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Δεκεμβρίου διήμερη εκδρομή σε Νέα Αμφίπολη – Δράμα και Κομοτηνή.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου:

Αναχώρηση οδικώς στις 7.00 το πρωί, για το μνημείο της Νέας Αμφίπολης, όπου θα φθάσουμε για ξενάγηση περίπου στις 12.00 το μεσημέρι.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Δράμα όπου και θα μείνουμε την πρώτη μέρα για να γνωρίσουμε την πόλη και να επισκεφθούμε εκτός των άλλων και την "Ονειρούπολη" που θα λειτουργεί εκείνο το διάστημα.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου:

Αναχώρηση στις 10.20 το πρωί σιδηροδρομικώς για την Κομοτηνή όπου θα φθάσουμε στις 13.00 το μεσημέρι. Η διαδρομή γίνεται μέσα από το στενό των Τεμπών του ποταμού Νέστου και προσφέρει στους ταξιδιώτες εικόνες απίστευτης ομορφιάς.

Η παραμονή μας μέχρι αργά το απόγευμα στην πόλη της Κομοτηνής θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη με το στοιχείο της διαπολιτισμικότητας που χαρακτηρίζει την περιοχή, καθώς δύο διαφορετικοί πολιτισμοί και δύο διαφορετικές θρησκείες ενώνονται, δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που αντανακλάται στα σοκάκια της, στα παραδοσιακά της προϊόντα, στις γιορτές και τις εκδηλώσεις, στα ήθη και έθιμα αλλά και στην τοπική γαστρονομία.

Η επιστροφή θα γίνει οδικώς στα Τρίκαλα αργά το βράδυ της Κυριακής.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα:
6937795191 Τσιοτινού Αθανασία και
6979553692 Τριανταφύλλου Βασίλης.

Θα τηρηθεί όπως πάντα απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή