Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκεί που παίζουν ποδόσφαιρο οι “αετοί” σε υψόμετρο 910 μ. – Η Δόξα Χρυσομηλιάς επέστρεψε σπίτι!

Μπορεί να ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι. Για άθλο θα το χαρακτηρίζαμε. Να συντηρείς μια ομάδα ποδοσφαίρου η οποία έχει έδρα σε υψόμετρο 910 μέτρων και απέχει 40 χλμ. από την έδρα του Δήμου.
Για τους ανθρώπους Χρυσομηλιάς όμως δεν είναι υποχρέωση αλλά καθήκον!!!
Το καμάρι του χωριού, η Δόξα, αποτελεί την διέξοδο στον αθλητισμό για τα νεαρά παιδιά. Και… παιδιά υπάρχουν μπόλικα θα λέγαμε. Είναι γνωστό πως η Χρυσομηλιά είναι το χωριό των πολυτέκνων.
Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο οι “ασπρόμαυροι” επέστρεψαν στην έδρα τους μετά από περιηγήσεις ετών στα γήπεδα των Αμπελίων, της Σαρακίνας και της Θεόπετρας. Μάλιστα η πρεμιέρα ήταν νικηφόρα καθώς επικράτησαν της Πιαλείας με σκορ 3-2 ενώ από φέτος η Δόξα θα κατεβάσει ομάδα και στο παιδικό πρωτάθλημα !
Περίπου 50 παιδιά , αγόρια-κορίτσια έχουν την δυνατότητα να ξεφύγουν απο το ίντερνετ και τα καφενεία.
Και η προσπάθεια θα συνεχιστεί. “Δεν είμαστε κομήτης” τονίζει ο πρόεδρος της Δόξας Βαγγέλης Βλάχος στο trikalanews.gr και συνεχίζει: “Έχουμε βάλει τα θεμέλια. Έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου της Χρυσομηλιάς και όχι μόνο. Θα θέλαμε και την συμβολή του Δήμου Μετεώρων και της Περιφέρειας. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δεκάδες παιδιά και να προπονούνται σε ένα κακό γήπεδο.
Αν πραγματικά ενδιαφέρονται οι φορείς για να μείνουν τα παιδιά στο χωριό θα πρέπει να σκύψουν πάνω στα προβλήματα που υπάρχουν. Αρκετά έχουμε φάει εμπαιγμό με το γήπεδο μας. Ζητάμε το αυτονόητο και τίποτα παραπάνω”.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή