Έκκληση βοήθειας από την Πρωτοβουλία φίλων και συμπολιτών του νεαρού Γιώργου

18 Sep 2019 Ελλαδα

Πριν λίγο καιρό στην Αντίπαρο ένας νεαρός συμπολίτης μας, ο Γιώργος, βρέθηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος, κάτω από συνθήκες που παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες. Στην Αντίπαρο βρισκόταν για διακοπές και έπειτα από το συμβάν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και απαιτεί νοσηλεία και αποκατάσταση πολλών μηνών και ιδιαίτερη φροντίδα από τους οικείους του. Εκτός από την ειδική φροντίδα, το εγχείρημα για την οριστική αποκατάσταση απαιτεί πάρα πολλά έξοδα. Για το λόγο αυτό, μια ομάδα συμπολιτών, φίλων της οικογένειας, πήραμε την πρωτοβουλία να απευθύνουμε έκκληση για βοήθεια τόσο στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας που συγκλονίστηκε από το συμβάν και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, όσο και στο Πανελλήνιο καθώς η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις και η κινητοποίηση του κόσμου είναι μεγάλη.

Ιδιαίτερα θετικά ανταποκρίθηκαν και οι φορείς της Πόλης και ιδιαίτερα η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολη που συνέβαλαν καθοριστικά στην επίλυση των διαδικαστικών ζητημάτων του τραπεζικού λογαριασμού τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Από οχτώ χρονών ο Γιώργος σαν αθλητής έμαθε να αγωνίζεται σκληρά και να κερδίζει. Οι διακρίσεις του στην Ποδηλασία είναι πολλές σε Πανελλήνιο επίπεδο. Ευχή όλων μας και ελπίδα είναι να βγει νικητής και σε αυτό το δύσκολο αγώνα.

Η συμβολή όλων μας είναι καθοριστική και κρίσιμη για την αποκατάσταση της υγείας του Γιώργου. Όσοι από εσάς επιθυμείτε στο πλαίσιο της ανθρώπινης αλληλεγγύης να συνδράμετε παρακαλούμε να καταθέσετε στον ακόλουθο λογαριασμό:

Γενικό Φιλόπτωχον Ταμείον Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων

IBAN: GR9208900100003010103010502 (Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας)

Πρωτοβουλία Φίλων Γιώργου

admins
Author: admins

Share:
Μεταβολή του καιρού σήμερα στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο

Μεταβολή του καιρού σήμερα στα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο

Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πτώση θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές …
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Παναγιώτου

Τον πολυαγαπημένο μας αδελφό και θείο, Δημήτριο Παναγιώτου …
Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Μπραχάλα

Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Μπραχάλα

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά, αδελφή και θεία, Βασιλική Μπραχάλα …