Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο Λάρισας – Κοζάνης οι πλημμυροπαθείς (φωτό – βίντεο)

«Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμος έχουν ευθύνη που είμαστε αθωράκιστοι από πλημμυρικά φαινόμενα» είπαν οι πλημμυροπαθείς των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα, το πρωί της Κυριακής, στην πλατεία της συνοικίας.

Όπως τονίστηκε από τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας και κάτοικο του πληγέντος οικισμού κ. Τάσος Τσιαπλές, «δεν έγιναν απολυμάνσεις, δεν υπήρξε σχέδιο εμβολιασμού κατά του τετάνου και της ηπατίτιδας, δεν απομακρύνθηκαν τα αντικείμενα από τους δρόμους και δεν πραγματοποιήθηκε πλύσιμο αυτών. Αντ’ αυτού ισχυρίζονται με προκλητικό τρόπο πως μας έπλυναν».

Επίσης, επισημάνθηκε πως δεν υπάρχει επίσημη απάντηση για την στατική επάρκεια των κτιρίων, ενώ πρόβλημα συνεχίζει να αποτελεί η στέγαση όσων δεν μπορούν να επιστρέφουν στα σπίτια τους.

Τέλος, ζητήθηκε να υπάρξει ολοκληρωμένη παρέμβαση για την θωράκιση των εργατικών κατοικιών.

«Δε ζητούμε τίποτα παράλογο, αλλά λύση στα προβλήματα μας. Δε θα τους αφήσουμε σε ησυχία» υπογράμμισε στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Τσιαπλές.

Μετά την συγκέντρωση, οι πλημμυροπαθείς προχώρησαν σε συμβολικό κλείσιμο του δρόμου Λάρισας – Κοζάνης, που διήρκησε μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

                   

Πηγή: onlarissa.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή