Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Έκλεισε» η επίσκεψη Χρήστου Τριαντόπουλου στη Φαρκαδόνα

Ο Υφ. Κλιματικής Κρίσης θα συναντήσει Δ. Κουρέτα, Σπ. Αγναντή, Μιχ. Μπαγιώτη από την αντιπολίτευση  και κατοίκους της περιοχής

Με τις πληγές ακόμη ανοιχτές στον Δήμο Φαρκαδόνας, γίνεται μια συλλογική προσπάθεια να κινητοποιηθούν θεσμοί και υπηρεσίες ώστε να επιλυθούν σε πρώτη φάση σημαντικά κοινωνικά ζητήματα όπως οι αποζημιώσεις κατοίκων και επιχειρηματιών αλλά και ζητήματα αποκατάστασης υποδομών που ακόμη και σήμερα δεν έχουν επιλυθεί από τον Ντάνιελ.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Χρύσα Ντιντή και δεδομένου ότι είναι περιορισμένες πλέον οι αρμοδιότητες ακόμη και απέναντι σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα, προγραμματίστηκε συνάντηση με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης Χρήστο Τριαντόπουλο στη Φαρκαδόνα την ερχόμενη Πέμπτη.

Στη συνάντηση σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο δήμαρχος Σπύρος Αγναντής καθώς και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μιχάλης Μπαγιώτης. Εννοείται ότι τον πρώτο λόγο θα έχουν οι κάτοικοι που έχουν συγκροτηθεί σε Επιτροπή ώστε να προωθήσουν τα αιτήματά τους διεκδικώντας σαφείς απαντήσεις.

Μένει να δούμε αν θα δοθούν επιτέλους οι λύσεις που απαιτούνται  για να επιστρέψει η περιοχή σε μια κανονικότητα επτά ολόκληρους μήνες μετά τον Ντάνιελ.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή