Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκλεισε και τον «Αρχηγό» ο ΑΟΤ BC!

Σε συμφωνία με την ομάδα και ο Γκαντιάς

Για άλλη μια χρονιά έδωσε τα χέρια με τον μπασκετικό ΑΟΤ ο Σάκης Γκαντιάς, και για 4η συνεχόμενη θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας. Πέραν της θέσης του ως αρχηγός της ομάδας, αποτέλεσε έναν πολύτιμο παίκτη για την περσινή πορεία του ΑΟΤ στο πρωτάθλημα και φαίνεται έτοιμος να το κάνει για ακόμη μια χρονιά!

Οι ανακοινώσεις της αγαπημένης ομάδας της πόλης γίνονται πλέον σε, σχεδόν, καθημερινή βάση και μένουμε να παρακολουθούμε και τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις που θα καθορίσουν τα τεκταινόμενα της νέας σαιζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομάδας:

Η διοίκηση του ΑΟΤ BC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Σάκη Γκαντιά. Ο έμπειρος σέντερ θα φορέσει τα κυανέρυθρα για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο Γκαντιάς τόνισε:

«Με τιμά το γεγονός ότι προπονητές και διοίκηση ζήτησαν την παραμονή μου για 4η χρονιά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Σαν αρχηγός της ομάδας θέλω να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και όσα φυσικά ανανέωσαν από πέρυσι και τους εύχομαι υγεία. Θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της κυανέρυθρης φανέλας που φοράμε να κάνουμε περήφανη την πόλη μας και τον κόσμο από τον οποίο περιμένουμε να γεμίσει το γήπεδο όπως πέρυσι.»

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή