Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκλεψαν την παράσταση οι μικροί του ΣΟΑΤ

Δυναμικό και εντυπωσιακό παρών έδωσε ο ΣΟΑΤ στην Φιλική Αγωνιστική Ημερίδα, αγώνες Ταεκβοντό μικρών ηλικιών στην Λάρισα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου με την επωνυμία «BABY CUP Larisas».

Στόχος των αγώνων αυτών απ΄ τον διοργανωτή, που ήταν ο «ΑΣ Λάρισας», και τους προπονητές των συλλόγων, ήταν η εξοικείωση, η εμπειρία, η γνωριμία και προσαρμογή για τους μικρότερους στον αγωνιστικό τομέα.

Σε αυτή την γιορτή για το Ταεκβοντό συμμετείχαν 800 περίπου μικροί αθλητές από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.

Την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές-ριες όλων των συλλόγων στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι μπορούν

Στην διοργάνωση αυτή ο ΣΟΑΤ είχε την μεγαλύτερη ομάδα με 96 αθλητές!!! που αγωνίστηκαν περίφημα,δείγμα της μεγάλης εμπιστοσύνης και αποδοχής του έργου μας από τους γονείς.Η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Συλλόγου αποδίδει καρπούς και μέσα από αυτά τα παΐδια θα αναδειχθούν εξαιρετικά ταλέντα,συνεχίζοντας έτσι την παράδοση του ΣΟΑΤ.

Στιγμές χαράς και αισιοδοξίας χάρισαν με την απόδοση τους οι μικροί αθλητές του ΣΟΑΤ …μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της παιδικής τους αθωότητας, σε αγώνες δίχως σκοπιμότητες, βιώνοντας πολύ έντονα συναισθήματα και κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα.

Δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι γιατί ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής των αθλητών με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος.Στους συμμετάσχοντες δέθηκε αναμνηστικό μετάλλιο.

Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός, πραγματοποιήθηκαν πολύ εξαιρετικές συναντήσεις και οι μικροί αθλητές καταχειροκροτήθηκαν.

Αβίαστα προκύπτει το συμπέρασμα του σοβαρού, εντατικού και σπουδαίου αθλητικού έργου που επιτελείται στον ΣΟΑΤ με την πλέον σφαιρική ερμηνεία της έννοιας του αθλητισμού.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές οι Κωνσταντίνα Τζελη, ο Γιώργος Βαργιάμης,ο Αλέξανδρος Ζαφειροπουλος, η Ολυμπιονίκης Φανή Τζελη, η Εύα Παιταριδου καθώς και αθλητές της Αγωνιστικής μας ομάδας καθώς ο αρχιπροπονητης μας Νίκος Παιταριδης έλειπε σε διεθνείς αγώνες στο Βέλγιο με τους Εφήβους.επίσης οι φοιτητές-δημιουργώντας ένα σούπερ τημ υποστήριξης των μικρών μας αθλητών, καθώς και γονείς των αθλητών.

Η διοργανώτρια ομάδα ΑΣ ΛΆΡΙΣΑΣ βράβευσε την Ολυμπιονίκη του ΣΟΑΤ Φανη Τζέλη που βοήθησε το προπονητικό τημ του ΣΟΑΤ και αποτελεί ένα αθλητικό πρότυπο για τα μικρά παιδιά και η παρουσία της για αυτό τον λόγο ήταν επιβεβλημένη.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και μας υποστήριξαν με την παρουσία τους όπως και όλους τους γονείς, μέλη του ΣΟΑΤ, που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και αυτό για μας είναι η ποιο μεγάλη τιμή.

Από τον ΣΟΑΤ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή