Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκλεψε laptop, το πούλησε και μετά ξάφρισε και τον… αγοραστή!

Είχε στο… αίμα του τις κλοπές ένας Έλληνας που έκλεψε το σακίδιο ενός πελάτη ο οποίος το είχε αφήσει έξω από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Λάρισα, καθώς πήγε να πουλήσει τη λεία του σε έναν κλεπταποδόχο, αλλά δεν δίστασε να κλέψει και αυτόν!

Ο δράστης είχε αρπάξει το μεσημέρι της Πέμπτης το σακίδιο πλάτης το οποίο περιείχε ένα laptop, έναν σκληρό δίσκο, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και διάφορα εργαλεία και το ίδιο απόγευμα πήγε στο σπίτι ενός άλλου Έλληνα για να του πουλήσει ένα μέρος των κλοπιμαίων έναντι 50 ευρώ! Πριν φύγει, όμως, «βούτηξε» το… κινητό τηλέφωνο του αγοραστή!

Η πρώτη κλοπή εξιχνιάστηκε άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν το ίδιο βράδυ τον δράστη. Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του κλεπταποδόχου και τον συνέλαβαν, καθώς βρήκαν τα κλοπιμαία, εκείνος παράλληλα κατήγγειλε και την κλοπή του κινητού του. Έτσι, οδηγήθηκαν και οι δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή