Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ

Κάποιες μεταρρυθμίσεις ἀπαιτοῦνται:

1ον. ὁ πρόεδρος ἐκλέγεται για μία μόνο φορά και ὄχι για δεκαετίες, το ἴδιο ἰσχύει και για τους βουλευτές και δημάρχους, ὅταν ἐκλέγονται περισσότερες φορές ἀποκτοῦν ἄλλην ἐπαγγελματικήν νοοτροπίαν, προσβάλλονται ἀπο την νόσον τῆς ἐξουσίας , ἡ ὁποία εἶναι ἀνίατος και στο τέλος ξεχνοῦν το πρῶτο τους ἐπάγγελμα.

2ον. μετά το 55ον ἔτος ἀπαγορεύεται ἡ συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια, μόνο ψηφίζουν.

3ον. ὑποχρεωτική συνταξιοδότηση στο 65ον ἔτος πρέπει ἐπιτέλους να γινει κατανοητόν ὅτι οἱ νέοι πρέπει να δουλέψουν ἔχουν δικαίωμα σε ἀξιοπρεπεῖς συνθῆκες ἐργασίας, σε καλύτερη ποιότητα ζωῆς.

4ον. οἱ ἐκλογές σε κάθε παλαιό νομό εἶναι ἄκυρες, δεν ὑπάρχει νομός Τρικάλων, ὑπάρχει Διοικητική Περιφέρεια Θεσσσαλίας για την ὁποίαν ἕνας σύλλογος εἶναι ἀρκετός.

5ον. τα ἀνωτέρω ἰσχύουν και για τις βουλευτικές ἐκλογές, πέντε βουλευτές για τη Θεσσαλία εἶναι ἀρκετοί και ὀγδόντα για ὅλη την Ἑλλάδα ὑπεραρκετοί, ὅσο λιγώτεροι οἱ βουλευτές τόσο καλύτερα ἐλέγχονται και το κακό μικρότερο. Τά ἴδια και για τους δημάρχους, ἐκλέγονται ἇπαξ,συμπυκνοῦνται οἱ Δῆμοι, για τα Τρίκαλα ἕνας Δῆμος ἀρκεῖ ,ἀποκλείονται οἱ συνταξιοῦχοι και οἱ ὑπερβάντες το 60ον ἔτος.

Τέλος δια να εὐχηθῶ καλή ἐπιτυχία στο σύλλογο πρέπει να ἀλλάξουν πρόεδρο, ἐπι δύο δεκαετίες ψηφίζουν τον ἴδιο λές και εἶναι ἀναντικατάστατος, λές και ἀκολουθοῦν σταλικάς ἐκλογικάς μεθόδους. Πρόεδρε ὑπερέβης τα ἑξήκοντα, δῶσε τόπο στα νειᾶτα, μία γιατρός 35-45 ἐτῶν θα εἶναι πιο ἀποτελεσματική στην ἀντιμετώπιση τῶν προβλημάτων τῶν γιατρῶν, ἀλλά και τῶν ἀσθενῶν και τῶν σχέσεων με το γνωστόν κράτος τοῦ γνωστοῦ λεκανοπεδίου.

Κουτσιμπέλας Εὐάγγελος.
Τρίκαλα 22.10.2018 μ.Χ.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή