Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκλογική κυριαρχία του «Ενωτικού Συνδυασμού Εμπόρων»

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων»
 
Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κατά το διήμερο 8-9 Νοεμβρίου είναι τα εξής:
 
Από τα 1.394 εγγεγραμμένα μέλη, ψήφισαν για το νέο Δ.Σ. τα 558 και βρέθηκαν 552 έγκυρα ψηφοδέλτια.
 
Ο «Ενωτικός  Συνδυασμός Εμπόρων», έλαβε 451 ψήφους και τις 6 έδρες, ενώ 1έδρα, κατέλαβε ο Συνδυασμός «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» που έλαβε 101 ψήφους.
 
Στον νέο Δ.Σ. από τον νικητή των εκλογών Συνδυασμό, εκλέγονται οι Χρήστος Μπλουγούρας, Στυλιανός Κούτσιας, Αθανάσιος Φαλτάκας, Αθανάσιος Ντέλλας, Χρήστος Κόκκας και Κων/νος Κέμος και από τον ηττημένο Συνδυασμό η Γιάννα Κωνσταντινίδου.
 
Για την Ελεγκτική Επιτροπή από τον νικητή Συνδυασμό εκλέγονται και τα 3 Μέλη αυτής, που είναι οι Κων/νος Παπαευθυμίου, Θωμάς Λιακατής και Βασιλική Κουτσάγια.
 
Για Αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία Θεσσαλίας, από τα 1394 εγγεγραμμένα Μέλη, ψήφισαν τα 557 και βρέθηκαν 556 έγκυρα ψηφοδέλτια.
 
Ο «Ενωτικός  Συνδυασμός Εμπόρων» με 472 ψήφους, εξέλεξε 16 Αντιπροσώπους και η «Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων» με 84 ψήφους εξέλεξε 3 Αντιπροσώπους.
 
Από τον πρώτο Συνδυασμό, εκλέγονται οι Χρήστος Μπλουγούρας, Χρήστος Καλέας, Στυλιανός Κούτσιας, Αθανάσιος Φαλτάκας, Αθανάσιος Ντέλλας, Χρήστος Κόκκας, Σοφία Κωστούλα-Βλόντζου, Γεώργιος Μπαμπούρης, Γεώργιος Μπλουγούρας, Κων/νος Ντιροκάλτσης, Αναστασία Τσιουνάρα, Χρήστος Γούλας, Δημήτριος Κέμος, Αθανάσιος Νατσιόπουλος, Αναστάσιος Κατσιάνης και Βασιλική Νικολάου και από τον δεύτερο Συνδυασμό οι Γιάννα Κωνσταντινίδη, Αγορίτσα Χώτου και Στέφανος Στάϊκος.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή