Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκλογοαπολογιστική γενική συνεύλευση του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων, στην τελευταία συνεδρίασή του, αποφάσισε, όπως εκπληρώσει την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Τρίτης 14 Μαΐου 2019, η οποία αποφάσισε τον ορισμό εκλογών μέσα στον Σεπτέμβριο 2019.

Μετά από πρόταση της Προέδρου, αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Συλλόγου (οδός Αριστοτέλους 28 – Τρίκαλα), την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 10 π.μ.

Στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί η εκλογή Προεδρείου της Γ.Σ., θα παρουσιαστεί ο απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και θα στη συνέχεια θα γίνει ψηφοφορία για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, στην οποία θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για τα νέα Όργανα του Συλλόγου.

Κατόπιν, θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη όλων των νέων οργάνων του Συλλόγου.

Οφείλουν όλοι να είναι παρόντες στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, αφού αποτελεί το κυρίαρχο Όργανο. Με την παρουσία κάθε μέλους, την σκέψη του, τις προτάσεις του αλλά και την κριτική του, θα προκύψουν οι στόχοι και οι ορίζοντες του νέου Δ.Σ.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή