Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκοψε την πίτα του ο Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προχώρησε στο MX Park του Πρίνους Τρικάλων, ο νεοσύστατος Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων (ΜΑΣΤ).

Ο Σύλλογος, ιδρύθηκε φέτος στα Τρίκαλα από ενεργούς αθλητές και φίλους της μοτοσυκλέτας και είναι μέλος της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Σκοπός της ΜΑΣΤ, είναι η βελτίωση της οδηγικής ικανότητας και οδικής ασφάλειας του μοτοσυκλετιστή, η προώθηση του μηχανοκίνητου Αθλητισμού και της Μοτοσυκλέτας για καθημερινή μετακίνηση και ως μέσο αναψυχής, η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των φίλων και κατόχων μοτοσυκλέτας, η συνεργασία με άλλες λέσχες εντός και εκτός Ελλάδος, με τις οποίες μας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχοι και οι δραστηριότητες που προάγουν το μοτοσυκλετισμό, την οδική ασφάλεια, τον πολιτισμό, την προστασία και απόλαυση της Φύσης, όπως και την ποιότητα ζωής.

Κύριες δραστηριότητες του Συλλόγου, είναι τα δωρεάν μαθήματα οδήγησης, τεχνικής και θεωρίας, από έμπειρους και καταξιωμένους αναβάτες, όπως πρωταθλητές Πανελληνίων Αγώνων που είναι μέλη του Συλλόγου μας, διοργάνωση αθλητικών γεγονότων όπως αγώνες Motocross, Scramble και Enduro, οργανωμένες Enduro Βόλτες και εκδρομές, Track Days στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και ταξίδια με τη μοτοσυκλέτα.
Σήμερα είναι εγγεγραμμένοι στο ΜΑΣΤ 20 ενεργοί αθλητές και περισσότερα από 50 Μέλη. Στόχος, είναι να έχουνε συνεχή παρουσία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των παραπάνω τύπων αγώνων και να ικανοποιούνε τις ανάγκες των Μελών.

Ο ΜΑΣΤ, προσπαθεί να είναι κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους που με συνοδοιπόρο την  μοτοσυκλέτα και την καλή παρέα θέλουν να ζήσουν μοναδικές στιγμές και καινούριες εμπειρίες.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή