Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκοψαν πίτα στα Στουρναραίικα

Πρώτη επίσημη κοπή πίτας για τον Σύλλογο «Τα Κούτσαινα»

Με πλατιά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Στουρναραίικων “Τα Κούτσαινα”.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στην όμορφη αυτή βραδιά.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πάτερ Δημήτριος Βρατσίστας, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της ΤΚ Στουρναραίικων, η Πρόεδρος κ. Φανή Τσιονάρα, ο κ. Παναγιώτης Μπατίκας και η κ. Γεωργία Λαμπρογεώργου.

Η βασιλόπιτα που κόπηκε και μοιράστηκε στον κόσμο ήταν προσφορά του Αρτοποιείου  Πράππα, ενώ τυχεροί της βραδιάς βρέθηκαν ο Αποστολής Ραμιώτης και ο Νίκος Λαμπρογεώργος.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στην Ταβέρνα «Το Παραδοσιακό» του Δημήτρη Τσιονάρα, στο κέντρο του χωριού. Μουσικοί συνοδοί στο γλέντι ήταν ο Πάνος Παπακώστας και ο Μίλτος Κρανιάς και ο χορός κράτησε μέχρι πρωίας!

Ιδιαίτερα ευχάριστο είναι το γεγονός πως, αν και ο Σύλλογος «Τα Κούτσαινα» μετράει λίγους μόλις μήνες ζωής, τόσο οι άνθρωποι του ΔΣ φαίνεται να τον «τρέχουν», όσο και οι άνθρωποι της περιοχής φαίνεται να τον αγκαλιάζουν και να συμμετέχουν στις δρασεις του. Το ραντεβού για επόμενη δράση πάντως ανανεώθηκε ήδη για την Καθαρά Δευτέρα!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή