Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκοψαν την πίτα με ευχές για μια ασφαλή χρονιά οι Δημοτικοί Υπάλληλοι του Δ. Τρικκαίων

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων με τους δημοτικούς υπαλλήλους κάθε κλάδου να σπεύδουν για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου τους σήμερα το μεσημέρι.

Την εκδήλωση άνοιξε με το καλωσόρισμά του ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχόμενος κάθε καλό στους συναδέλφους του προτάσσοντας βέβαια το ζήτημα της ασφάλειας μιας και οι δημοτικοί υπάλληλοι είναι ο κλάδος με τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα όπως τόνισε.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ο δήμαρχος Τρικκαίων ο οποίος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, αναφέρθηκε με τη σειρά του στο πρωταρχικό μέλημα από πλευράς του Δήμου για την παροχή μέτρων προστασίας ενώ από την άλλη τους κάλεσε να είναι και οι ίδιοι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον εξοπλισμό του δήμου που ανανεώθηκε σε σημαντικό βαθμό καθώς και στις διαδικασίες που κινούνται το τελευταίο διάστημα για την ενίσχυση της στελέχωσης.

Παρόντες στην λιτή εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Αλεστά, Μιχαήλ Λάππας, Άκης Αναστασίου, Νίκος Σακκάς, Τάκης Παζαϊτης καθώς και οι εκπρόσωποι των αντιπολιτευτικών παρατάξεων κ. Κώστας Κρεμμύδας και κ. Γιώργος Καϊκης.

Τα 10 φλουριά των τυχερών αντιστοιχούσαν σε άδειες από πλευράς του Δήμου αλλά και συμβολικό χρηματικό ποσό από πλευράς του Συλλόγου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή