Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκοψαν το ρεύμα σε 94χρονη χωρίς οφειλές για ένα… πιστοποιητικό

Τι κι αν πληρώνεις τους λογαριασμούς σου εγκαίρως και το μοναδικό σου πρόβλημα είναι η προσκόμιση ενός δικαιολογητικού;

Ακόμη και τότε, κινδυνεύεις να βρεθείς χωρίς ρεύμα, όπως έμαθε μία 94χρονη, σε αντίθεση με άλλους, μεγαλοοφειλέτες, που τρώνε και πίνουν στην υγειά τους.

Η εν λόγω ηλικιωμένη είχε αλλάξει σε ιδιωτικό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος και ο ΔΕΔΔΗΕ της είχε αποστείλει μία επιστολή πως χρειάζεται ένα έγγραφο.

Τι κι αν οι λογαριασμοί πληρώνονταν με πάγια εντολή κάθε μήνα, Ο ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα στην 94χρονη, η οποία μένει μόνη της και έχει κινητικά προβλήματα, βάζοντάς την σε περιπέτειες.

Ο δικηγόρος της, Αλέξης Ντούνιας, είπε σε δηλώσεις του: «Χθες το πρωί που έκοψαν το ρεύμα στην 94χρονη, κατευθείαν πήρε τηλέφωνο στην υπηρεσία. Μένει μόνη της, έχει κινητικά προβλήματα, δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Ανιψιός της πήγε στον οικείο ΔΕΔΔΗΕ κι έλαβε την απάντηση ότι δεν έχει καταθέσει ένα έγγραφο, ένα πιστοποιητικό.

Η κυρία αυτή πληρώνει κάθε μήνα τις οφειλές της, πληρώνει με πάγια εντολή. Αφού πήγε ο ανιψιός της, τους είπε ότι θα τους φέρει αύριο (σ.σ.: σήμερα) το πιστοποιητικό, όμως του είπαν «φέρε το πιστοποιητικό και θα το συνδέσουμε μετά»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή