Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκοψε την πίτα η 8η ΕΜΑΚ

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της 8ης ΕΜΑΚ, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιχειρησιακός Συντονιστής Βορείου Ελλάδος υποστράτηγος Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Διοικητής Π.Υ. Περιφέρειας Θεσσαλίας Ταξίαρχος Χρήστος Σπαθούλας, ο Διοικητής Π.Υ. Νομού Λάρισας Πύραρχος Ζήσης Μπρούζας, ο υποδιοικητής του 2ου Π.Σ. Α/Δ Λάρισας Επιπυραγός Δημήτριος Κουλούλας, ο αν. Διοικητής του Α.Τ. Τεμπών κος Μπαρμπούτης Ιωάννης, ο Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Καλαμπάκας Κωνσταντίνος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κος Αναστασίου Μιχάλης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Μαβίδης Δημήτριος, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία ¨ΟΛΥΜΠΟΣ¨ ο κ. Σαράντης Γεώργιος,  ο διευθυντής του εργοστασίου ¨ΟΛΥΜΠΟΣ¨ κ. Καταρτζής Μιχάλης, η πρόεδρος της Ellopia Films USA κα Κρικέλη Αθηνά, η γραμματέας του εμπορικού επιμελητηρίου Λάρισας κα Λιάγκουρα Ελένη, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος Συνταγματάρχης (Σ.Ι.) Αθανάσιος Τσιμενίδης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε σύντομος απολογισμός της τελευταίας τριετίας από τον Διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχο Λάμπρο Κίτσιο, επιδόθηκαν πτυχία στα μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης της υπηρεσίας μας και τιμητικές πλακέτες στους παρευρεθέντες χορηγούς έτους 2019.

Το φλουρί της πίτας περιλάμβανε ομαδικό πρόγραμμα υγείας 4 ατόμων ευγενική χορηγία της εταιρείας ANIMUS AE.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της Λ.Α.Φ. Λάρισας και τα αρτοποιεία Μπαλαής Γ. για τη συμβολή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή