Έκοψε την πίτα η 8η ΕΜΑΚ

3 Feb 2020 Λάρισα

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της 8ης ΕΜΑΚ, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Επιχειρησιακός Συντονιστής Βορείου Ελλάδος υποστράτηγος Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Διοικητής Π.Υ. Περιφέρειας Θεσσαλίας Ταξίαρχος Χρήστος Σπαθούλας, ο Διοικητής Π.Υ. Νομού Λάρισας Πύραρχος Ζήσης Μπρούζας, ο υποδιοικητής του 2ου Π.Σ. Α/Δ Λάρισας Επιπυραγός Δημήτριος Κουλούλας, ο αν. Διοικητής του Α.Τ. Τεμπών κος Μπαρμπούτης Ιωάννης, ο Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Καλαμπάκας Κωνσταντίνος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κος Αναστασίου Μιχάλης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Μαβίδης Δημήτριος, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Ελληνικά Γαλακτοκομεία ¨ΟΛΥΜΠΟΣ¨ ο κ. Σαράντης Γεώργιος,  ο διευθυντής του εργοστασίου ¨ΟΛΥΜΠΟΣ¨ κ. Καταρτζής Μιχάλης, η πρόεδρος της Ellopia Films USA κα Κρικέλη Αθηνά, η γραμματέας του εμπορικού επιμελητηρίου Λάρισας κα Λιάγκουρα Ελένη, εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων και πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος Συνταγματάρχης (Σ.Ι.) Αθανάσιος Τσιμενίδης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε σύντομος απολογισμός της τελευταίας τριετίας από τον Διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ Αντιπύραρχο Λάμπρο Κίτσιο, επιδόθηκαν πτυχία στα μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης της υπηρεσίας μας και τιμητικές πλακέτες στους παρευρεθέντες χορηγούς έτους 2019.

Το φλουρί της πίτας περιλάμβανε ομαδικό πρόγραμμα υγείας 4 ατόμων ευγενική χορηγία της εταιρείας ANIMUS AE.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της Λ.Α.Φ. Λάρισας και τα αρτοποιεία Μπαλαής Γ. για τη συμβολή τους στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …