Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου η καθιερωμένη κοπή πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Φρουρίου, βρέθηκε το σύνολο σχεδόν της πολιτικής, αστυνομικής και στρατιωτικής ηγεσίας της πόλης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, της Δημοτικής Αρχής,Φορέων, Συλλόγων καθώς και πλήθος εθελοντών, μελών και φίλων του Ε.Ε.Σ.

Η  Πρόεδρος του Τμήματος κα Βανέσα Μηλιώνη,  στον χαιρετισμό της,προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό για την πλούσια δράση του Τμήματος από την ανάληψη των καθηκόντων του αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου, εξήρε την πολύτιμη προσφορά των εθελοντών και ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης&Σταγών, Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ο οποίος ευχήθηκε καλή δύναμη στο Δ.Σ. και τους εθελοντές και επιβεβαίωσε την στήριξη της Τοπικής Εκκλησίας στο έργο του Ερυθρού Σταυρού.

Το φλουρί ήταν προσφορά του Εργαστηρίου Βυζαντινών Εικόνων Δ. Ζερβόπουλου καικέρδισε η περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Νάτσινα.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στα Ζαχαροπλαστεία«1&κάτι–Γ.Μπουλογιώργος», «ΜΕΛΙΣΣΑ», «ΜΕΓΑΣ», «ΠΛΕΣΙΩΤΗΣ», «ΚΑΡΑΛΗΣ» & «ΓΙΑΝΝΗΣ» για την προσφορά τους, καθώς και τη Δ/νση του ΦΡΟΥΡΙΟΥ για την φιλοξενία.

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή