Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκοψε την Βασιλόπιτα ο Σύλλογος ΑμεΑ «Ελπίδα»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας του Συλλόγου ΑμεΑ ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ το Σάββατο 25 Ιανουαρίου. Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου γέμισαν  την αίθουσα του εστιατορίου Αίγλη. Μας τίμησαν με την παρουσία τους: η βουλευτής κα Κατερίνα Παπακώστα, ο βουλευτής κ Σάκης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος  του βουλευτή κ Σκρέκα, η κα Ντουμουλιάκου, εκπρόσωπος της Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών, ο αντιδήμαρχος κ Άκης Αναστασίου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Δήμητρα  Νάτσινα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Λάππας και Κρανιάς, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Παλαμά και πρόεδρος Συλλόγου Αυτιστικών Δυτικής Θεσσαλίας η κα Μαλαματένια Μπουραζάνη, ο Πρόεδρος ΠΟΜΑΜΕΑ κ. Στέφανος Πάικος, η κα Στεφανία Κωστοπούλου μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας, ο πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων κ Ευάγγελος Κωστίκας ,η καθηγήτρια του ΤΕΦΦΑ κ Γωγώ Μαγγουρίτσα. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν η Ιωάννα και ο Μπάμπης Δεληλίγκα οι οποίοι είναι και επίτιμα μέλη του Συλλόγου μας. Πλούσια δώρα κληρώθηκαν στα παιδιά – μέλη του Συλλόγου μας, ενώ το φλουρί ¨έτυχε¨ στην βουλευτή κα Κατερίνα Παπακώστα.

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής εταιρίας αλλά και τις σπουδάστριες του ΔΙΕΚ του τμήματος Βρεφονηπιοκομίας για τις ευγενικές τους χορηγίες προσφέροντας σημαντικό χρηματικό ποσό. Επίσης,  ευχαριστούμε το κατάστημα Μαργκώ και την χαλβαδοποιεία Μπολογιώργος ¨Ένα και Κάτι¨ για την ευγενική προσφορά τους αλλά και το εστιατόριο Αίγλη για την άψογη και εγκάρδια εξυπηρέτηση.

Κάθε χρόνο και κάθε εκδήλωση του Συλλόγου αγκαλιάζεται από τα μέλη άλλους και άλλους πολλούς που στέκονται πάντα αρωγοί στο έργο της ¨ΕΛΠΙΔΑΣ¨. Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη σας, η οποία είναι και η κινητήριος δύναμη.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή