Εκπαίδευση Αστυνομικών στις πρώτες βοήθειες από το Ερυθρό Σταυρό Τρικάλων

Σε συνέχεια του Συμφώνου Συνεργασίας που υπογράφτηκε την 1η Ιουνίου 2017 στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας από τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης Δημήτριο Αναγνωστάκη, ξεκίνησε και στα Τρίκαλα την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, η υλοποίηση του προγράμματος εκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες για το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από την νοσηλεύτρια του Τμήματος Ελένη Γιοβανοπούλου, στην αίθουσα του Ερυθρού Σταυρού και αφορά στο σύνολο του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Η εκπαίδευση των αστυνομικών στις πρώτες βοήθειες έχει μεγάλη σημασία για την ασφάλεια τόσο των ίδιων όσο και των συναδέλφων τους, ακόμη μεγαλύτερη όμως για τους πολίτες που υπηρετούν καθημερινά, καθώς εξαιτίας της ιδιότητάς τους και της άμεσης παρουσίας τους σε περιστατικά ατυχημάτων θα έχουν πλέον τα απαραίτητα εφόδια για την αποτελεσματικότερη διαχείριση απειλητικών καταστάσεων για την υγεία και τη ζωή των συνανθρώπων τους.
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή