Καρδίτσα

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σοφάδων

6 Feb 2018
Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σοφάδων πραγματοποίησαν μαθήτριες και μαθητές της ΣΤ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων. 
Οι μικροί συνδημότες, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς Κωνσταντίνο Σακκά και Σεραφείμ Λυρίτση, πραγματοποίησαν την επίσκεψη στο πλαίσιο του μαθήματος Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής. 
Στο Δημαρχείο τους υποδέχθηκε θερμά ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος και ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Χαράλαμπος Παπαμαργαρίτης.

Οι μικροί μαθητές είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το Δήμαρχο θέτοντας τα ερωτήματά τους τόσο για την λειτουργία του Δημ. Συμβουλίου όσο και του Δήμου γενικότερα.  Ο κ. Σκάρλος κουβέντιασε με τα παιδιά, απαντώντας στα ζητήματα που αφορούσαν την δομή του Δήμου Σοφάδων. 

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.