Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκπαιδευτική Εκδρομή του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων στα Ιωάννινα για φιλανθρωπικό σκοπό

Με πρωτοβουλία του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου του σχολείου μας, με συντονίστρια την κ. Βαλκανιώτη Αθανασία (Γεμανικής Γλώσσας), συμπαραστάτρια την κ. Μπουκοβάλα Ιωάννα (Οικιακής Οικονομίας)  και με την υποστήριξη όλων των μαθητών αλλά και του Συλλόγου Διδασκόντων, το σχολείο μας συγκέντρωσε διάφορα είδη (ρούχα, βιβλία, παιχνίδια, εκπαιδευτικά DVD, σχολικά είδη, κλπ) προκειμένου να τα προσφέρει στη Μονή Ντουραχάνη των Ιωαννίνων, όπου λειτουργεί Δομή φιλοξενίας και εκπαίδευσης 6Ο περίπου παιδιών, εφήβων και αποφοίτων Λυκείου. Για τον σκοπό αυτό, την Παρασκευή, 29-11-2019, το σχολείο μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στα Ιωάννινα, με στόχο να παραδώσει το συλλεθχέν υλικό και να γνωρίσει από κοντά τα παιδιά της Δομής και τους υπευθύνους της. Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς οι μαθητές μας ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά της Μονής Ντουραχάνη, ξεναγήθηκαν, επισκέφθηκαν τον Λαογραφικό Μουσείο της Μονής και παρέδωσαν τα πράγματα, που με ιδιαίτερο ζήλο είχαν συγκεντρώσει.

Επιπλέον το σχολείο μας, στα πλαίσια της εκπαιδευτικής εκδρομής, επισκέφθηκε το Μουσείο Βρέλλη, το Σπήλαιο του Περάματος και την πόλη των Ιωαννίνων. Συνοδοί καθηγητές ήταν οι κυρίες Πατήλα Χρυσάνθη, Αβδουλά Μαρία, Βαλκανιώτη Αθανασία, Μπέλτσιου Ιωάννα, Τόγια Ευαγγελία και οι κύριοι Μπουλογεώργος Στέφανος και Ρίζος Σωτήριος. 

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Διευθυντής του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, κ. Λιάκου Αριστείδης, θέλουν να συγχαρούν ιδιαιτέρως το Δεκαπενταμελές, και συγκεκριμένα τους μαθητές Τσιαντούλα Μαρία (Πρόεδρο), Τάμπο Ιωάννη (Αντιπρόεδρο), Λάππα Έκτορα (Γραμματέα), Τζιωρτζιώτη Αλέξανδρο (Ταμία) και τα μέλη Σουφλάκη Γεώργιο, Γρηγορίου Αθανάσιο, Λουλάι Γκέρι, Μπέσιο Θεόδωρο, Μπρουζούκη Ζωή, Σιώτα Νικόλαο,  Σουγκάρη Βασίλειο, Γιαννακάκη Αρετή, Κωφό Κωνσταντίνο, Ευθυμίου Απόστολο και Ευθυμίου Γεώργιο για την πολύ συγκινητική πρωτοβουλία, αλλά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για τη φιλανθρωπική διάθεση που επέδειξαν.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή