Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκρυθμη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Την …τιμητική του είχε σήμερα στα «ερτζιανά» για ακόμη μια φορά τον τελευταίο καιρό το Νοσοκομείο Τρικάλων μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του trikalanews.gr από Τρίκαλα και …Λαμία.
Η κατάσταση έγινε επιεικώς …κωμική όταν ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης από τα «ερτζιανά» ισχυριζόταν ότι δεν τον …ειδοποίησε η Αστυνομία ότι τον αναζητεί, την ώρα που η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων στο πλαίσιο του Νόμου τον αναζητά μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα μετά την υποβολή μήνυσης (ακόμη μιας) εις βάρος του…
Το … κρυφτούλι συνεχίστηκε για πολλές ώρες και στην πόλη έπεφταν μέχρι και …στοιχήματα για το αν στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο κ. Παρθένης συλληφθεί, θα παρουσιαστεί αυτοβούλως ή αν είναι …υπεράνω του Νόμου και δεν θα γίνει τίποτα και κυρίως που μπορεί να βρισκόταν ο κ. Παρθένης την ώρα των ραδιοφωνικών του παρεμβάσεων…
Την ίδια ώρα η χθεσινή ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας του Νομού, ήταν το …κερασάκι στην τούρτα για να πεισθούν άπαντες ότι υπάρχει πλέον σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα στο μεγαλύτερο νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού.
Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο δύσκολη και βάρυνε το κλίμα από την στιγμή που υπήρξε και δήλωση μέσω Δικηγόρου, γυναίκας Ιατρού από το Νοσοκομείο Λαμίας, την ώρα που ο Διοικητής του Νοσοκομείου, που δήλωσε σήμερα στα «ερτζιανά» ότι «είμαι συναισθηματικά φορτισμένος» έχει και «ανοιχτά μέτωπα» δικαστικά με εταιρείες που υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν για την φύλαξη και την καθαριότητα του Νοσοκομείου. 
Αν συνυπολογίσει κανείς και τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Δ.Σ. των Εργαζομένων του Νοσοκομείου, τότε γίνεται αντιληπτό πως υπάρχει έκρυθμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή