Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία Τρικάλων για αναίμακτο Δεκαπενταύγουστο

Κορυφώνεται σήμερα η έξοδος των Τρικαλινών

Δεδομένου ότι στους δρόμους υπάρχει αυξημένη κίνηση η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και κυρίως το Τμήμα της Τροχαίας έχει λάβει έκτακτα μέτρα, εφιστώντας παράλληλα στους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή, ώστε όλοι να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση σε όλες τις κομβικές οδικές αρτηρίες, ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί σε σημεία όπου καταγράφονται συχνά τροχαία ατυχήματα.

Επίσης, από τα συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργηθούν εντατικοί έλεγχοι και ιδιαίτερα για επικίνδυνες παραβάσεις, όπως είναι η υπερβολική ταχύτητα, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, το αντικανονικό προσπέρασμα καθώς και για παραβάσεις που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση.

Παράλληλα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τροχονόμους, κυρίως σε περιοχές που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις, όπως στα Μετέωρα.

Στο πλαίσιο αυτό , τα στελέχη της Τροχαίας ζητούν και την συμβολή των οδηγών, τονίζοντας ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση τους και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή