Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκτακτη συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π. Τρικάλων λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Σε συναγερμό οι Αρχές – Εντατικοί έλεγχοι και περιπολίες – Συστάσεις και αυστηρά πρόστιμα

Σε «κόκκινο συναγερμό» έχουν τεθεί οι Αρχές στο ν. Τρικάλων μετά τις τελευταίες προβλέψεις που αναφέρονται στον χάρτη επικινδυνότητας που εξέδωσε η Πολιτική Προστασία για αύριο Κυριακή και σε τοπικό επίπεδο ο δείκτης επικινδυνότητας για πρώτη φορά είναι στην κατηγορία 4.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr το απόγευμα του Σαββάτου στην ΠΕ Τρικάλων πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Σ.Ο.Π.Π., παρουσία του Αντιπεριφερειάχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, του αν. Αστυνομικού Διευθυντή Αθανάσιου Καππά, του Διοικητή της ΠΥ Δημητρίου Παπαγεωργίου, αντιπροσώπων της Πολιτικής Προστασίας, του Στρατού και του ΔΕΔΔΗΕ.

Αποφασίστηκε ότι παραμένει σε ισχύ η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων για απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων σε δάση και δασικά οικοσυστήματα.

Επιπλέον μετά από εισήγηση του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Τρικάλων και του Δ/ντη Δασών Τρικάλων, αποφασίστηκε η απαγόρευση κάθε είδους εργασιών και δραστηριοτήτων σε δάση και δασικά οικοσυστήματα για αύριο Κυριακή.

Τέλος, από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική θα διενεργούνται αυξημένοι έλεγχοι και περιπολίες, ενώ αυστηρά θα είναι τα πρόστιμα στους παραβάτες.

Οι Αρχές απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να συνεργαστούν και να βοηθήσουν στο έργο του προκειμένου να προστατεύσουμε τον φυσικό μας πλούτολ και κυρίως να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός αύριο Κυριακή στα Τρίκαλα – Στην κατηγορία κινδύνου 4

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή