Εκτεταμένες παρεμβάσεις φροντίδας πρασίνου και αποψίλωσης στο Δήμο Σοφάδων

Εκτεταμένες είναι οι παρεμβάσεις και οι εργασίες καθαριότητας, αποψίλωσης και καλλωπισμού κοινοχρήστων χώρων στο Δήμο Σοφάδων.

Οι παρεμβάσεις των συνεργείων πραγματοποιούνται τόσο στην πόλη των Σοφάδων όσο και στις τοπικές κοινότητες.

Πρόκειται για εργασίες αποψίλωσης, καθαρισμού και φροντίδας πρασίνου (με μηχανήματα και  πεζούς χειριστές) των αλσυλλίων, δημοτικών οικοπέδων, λοιπών κοινόχρηστων χώρων από  χόρτα και άλλα εύφλεκτα υλικά καθώς και ευπρεπισμός και καθαρισμός πάρκων, πλατειών, ρείθρων των οδών, πεζοδρόμια και αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο οι υπηρεσίες καθαριότητας.

Ο κ. Σακκάς

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Σοφάδων που πραγματοποίησε αυτοψία στους χώρους παρέμβασης της πόλης τόνισε:

«Βάσει προγράμματος αποψιλώνουμε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Η αισθητική εικόνα του Δήμου, αλλά και η βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας και υγιεινής προς τους μόνιμους και όχι μόνο κατοίκους , αποτελεί προτεραιότητα για τη Διοίκηση.

Ο ∆ήµος μας δίνει καθημερινή μάχη και προχωρά σε παρεμβάσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.»

Έκκληση στους ιδιοκτήτες οικοπέδων

Ο Δήμος Σοφάδων, έχοντας ήδη προβεί σε ενημερωτικές ενέργειες, απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, να προβούν σύντομα στον καθαρισμό για λόγους πρόληψης πυρκαγιών και  προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεωτικά, θα εφαρμοστεί η προβλεπόμενη νομοθεσία.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή