Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Λάρισα

Έρευνες σε σπίτια και οχήματα με σύλληψη καταζητούμενου για ανθρωποκτονία
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα τις στο νομό Λάρισας εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν 6 άτομα και συγκεκριμένα:
– 5 άτομα ηλικίας από 21 έως 40 ετών, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, της παράβασης του νόμου περί όπλων, της παράβασης του νόμου περί βεγγαλικών και της νομοθεσίας περί καταπολέμησης αθλητικής βίας. 
– Ένας 62χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του Διάταξη του κ. Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας, η οποία διατάσσει τη σύλληψή του και την έκτιση του υπολοίπου ποινής που του είχε επιβληθεί, ήτοι ποινή φυλάκισης 7 ετών, 6 μηνών και 7 ημερών, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 30 έλεγχοι σε οχήματα, 10 νομότυπες έρευνες σε οικίες, 47 έλεγχοι ατόμων και 9 προσαγωγές ατόμων. 
Συνολικά, κατασχέθηκαν 2 αεροβόλα πιστόλια, 4 κυνηγετικά όπλα, 1 πιστόλι εκτόξευσης φωτοβολίδων, 79 φυσίγγια, 1 σφαίρα πυροβόλου όπλου, 40 καψύλλια, 51 κροτίδες, 67 ναρκωτικά δισκία, 49 δισκία αναβολικού φαρμάκου και δύο φορητοί ασύρματοι, συντονισμένοι στις συχνότητες της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.


Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή