Εκτροχιασμός τρένου στις Σέρρες

Σε ανακοίνωσή της η ΟΣΕ ΑΕ σχετικά με τον εκτροχιασμό του τρένου γνωστοποιεί πως εχθές Τετάρτη και περί ώρα 13:40, στην χιλιομετρική θέση 173+880 γρ Θ-ΑμΠΚ της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης, ευρύτερη περιοχή του ΔΔ Λευκοθέας της ΠE Σερρών, εκτροχιάστηκαν δύο έμφορτα με καύσιμα του Ελληνικού Στρατού βαγόνια.  Τα προαναφερθέντα βαγόνια αποτελούσαν τμήμα εμπορικής αμαξοστοιχίας αποτελούμενης από συνολικά έντεκα βαγόνια που εκτελούσε μεταφορά φορτίου.

Στο σημείο του εκτροχιασμού μετέβησαν άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία και η αστυνομία προκειμένου να διευθετήσουν θέματα διαρροής καυσίμου από τα εκτροχιασμένα βαγόνια. Συνεργεία της ΟΣΕ ΑΕ επίσης συνέδραμαν προκειμένου να διευθετήσουν θέματα βλαβών στην σιδηροδρομική γραμμή και συνεργεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ για την αποκατάσταση, τον εντροχιασμό και απομάκρυνση των βαγονιών.

«Σε συνέχεια των ως άνω αναφερομένων ενεργειών και κατόπιν της απομάκρυνσης όλων των βαγονιών από την σιδηροδρομική γραμμή η ΟΣΕ ΑΕ θα εκτιμήσει το εύρος των ζημιών στο δίκτυο και θα μεριμνήσει άμεσα για την αποκατάσταση τους. Ώστε να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής» δηλώνει η διοίκηση της ΟΣΕ ΑΕ.

Για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο σιδηροδρομικό δίκτυο στην περιοχή της Λευκοθέας της ΠΕ Σερρών, ώστε να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό η κυκλοφορία των δρομολογίων θα μεριμνήσει η ΟΣΕ ΑΕ.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή