Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εκτροπή – ανατροπή αυτοκινήτου με εγκλωβισμένους στο δρόμο για Παύλιανη

Άγιο είχαν τρία άτομα που επέβαιναν σε ΙΧΕ το οποίο και εξετράπη της πορείας του, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/2) στις 14:41’, ένα χιλιόμετρο πάνω από την Οίτη στον επαρχιακό δρόμο που οδηγεί στην Παύλιανη.

Ο 77χρονος οδηγός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του που προσγειώθηκε στο πλάι ευτυχώς από τη μεριά του βουνού. Ωστόσο αποτέλεσμα της εκτροπής – ανατροπής, ήταν να εγκλωβιστούν σε αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και ακόμη δύο γυναίκες συνεπιβάτες.

Για καλή τους τύχη το όχημα δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, ενώ φορούσαν και ζώνη και βγήκαν αγρατσούνιστοι από αυτό.

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ που εκτελούσε εργασίες στο σημείο, τους βοήθησε να βγουν από το όχημα και να το επαναφέρουν κανονικά στο δρόμο και έτσι δε χρειάστηκε η επέμβαση του πληρώματος της Πυροσβεστικής που έφτασε πολύ γρήγορα από το Κλιμάκιο Αμφίκλειας.

Μάλιστα είχαν κινητοποιηθεί κι άλλα δύο οχήματα από Λαμία, το ένα από την 7η ΕΜΑΚ, που επέστρεψαν ομοίως στη βάση τους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε επίσης πολύ γρήγορα στο σημείο πρόσφερε πρώτες βοήθειες, ενώ και οι τρεις αρνήθηκαν να διακομιστούν στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξέταση καθώς δεν είχαν χτυπήσει καθόλου!

Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο επανήρθε στο δρόμο και τα τρία άτομα συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους για τη Λαμία, μέσω Σκαμνού.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή