Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έλεγχοι της Αστυνομίας σε επιχειρήσεις και καταστήματα

Δεκάδες προσαγωγές και συλλήψεις

Ειδικές αστυνομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν χθες από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα στους τέσσερις νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών και της εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρησιακών αυτών δράσεων, ελέγχθηκαν 853 άτομα, 742 οχήματα, 10 επιχειρήσεις σκραπ και 7 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Προσήχθησαν 28 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 9 άτομα.

Συγκεκριμένα 2 Έλληνες για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, 2 Πακιστανοί, 1 Αλβανός και 1 Βούλγαρος για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 1 Ρουμάνος δυνάμει Ευρωπαϊκού Εντάλματος σύλληψης για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής, 2 Έλληνες σε βάρος των οποίων εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απλή σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και απείθεια.

Βεβαιώθηκαν 234 παραβάσεις και συγκεκριμένα 4 παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, 1 παράβαση για επαιτεία και 229 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ήτοι: 3 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 1 για αντικανονικό προσπέρασμα, 7 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 1 για ΚΤΕΟ, 34 για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 1 για χρήση κινητού τηλεφώνου και 182 λοιπές παραβάσεις.

Επισημαίνεται ότι ο σχεδιασμός των παραπάνω δράσεων είναι στοχευμένος και έχει ως κύριο σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όσο και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Παρόμοιοι αστυνομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή