Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ελένη Γιαννάκα-Σταμπέρνα: «Δημοτικές εκλογές είναι οι άνθρωποι»

Δυναμισμός, ταπεινότητα και κοινωνική ευαισθησία, είναι τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την υποψήφια δημοτική σύμβουλο  με τον συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα», Ελένη Γιαννάκα-Σταμπέρνα.

Η κ. Ελένη Γιαννάκα-Σταμπέρνα, είναι πολύ γνωστή στην Τρικαλινή κοινωνία, καθώς διατηρούσε δεκαετίες μαζί με τον σύζυγό της Παύλο Σταμπέρνα το «Καφέ Παύλος» στην Ασκληπιού. Είναι όμως η πρώτη φορά που αποφασίζει να συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές.

«Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια στα Τρίκαλα, την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Από το καφενείο δε, έχουν περάσει εκλογές και εκλογές, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και ψηφοφόροι.  Ξέρω πού πάσχει το κέντρο της πόλης. Πρώτη φορά αποφάσισα να συμμετέχω στις εκλογές, επειδή πιστεύω στον Κώστα Κρεμμύδα και θεωρώ  ότι θα είναι ένας καλός και αποδοτικός δήμαρχος που θα σταθεί δίπλα στον απλό δημότη» λέει η ίδια και συνεχίζοντας, σημειώνει:

«Οι Δημοτικές Εκλογές είναι οι άνθρωποι.Θέλω να προσφέρω στο Δήμο. Δεν πρέπει να είμαστε με ένα «κατηγορώ» στο στόμα, αλλά να δραστηριοποιούμαστε ως πολίτες και να προσφέρουμε. Προτεραιότητα για μένα είναι ο άνθρωπος και κυρίως οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά».

Η κ. Ελένη Γιαννάκα-Σταμπέρνα, δουλεύει αδιάλειπτα από πολύ μικρή ηλικία. Είναι έγγαμη και έχει δυο ενήλικα παιδιά. Πρόσφατα αποφοίτησε  από το Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας του ΙΕΚ Τρικάλων, κάνοντας την  8μηνη πρακτική της στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Τρικκαίων. Από φέτος, παρακολουθεί το Τμήμα Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ Τρικάλων.

«Το να ασχοληθώ με την πόλη μας,  θα το κάνω με αγάπη, με μεράκι και με όλη μου την καρδιά» λέει και όταν ρωτήθηκε ποια είναι η μεγαλύτερη αξία για εκείνη, απάντησε: «Η τιμιότητα και η προσπάθεια μέσα από την δράση μας να κάνουμε όσο μπορούμε τον κόσμο καλύτερο».

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή