Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ελληνικές και Τρικαλινές επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά “Csaba Ferenc” της Σερβίας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη Kanjiza της Σερβίας το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης  “CsabaFerenc” με τη συμμετοχή 355 αθλητών από 17 χώρες (Αυστρία, Βοσνία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, και Β. Μακεδονία).

Η Ελληνική αποστολή απαρτίστηκε από 26 παλαιστές τους οποίους οι δεκαπέντε ήταν από τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα και οι υπόλοιποι από τον Π.Α.Α.Π. Ογχηστός,  Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου και ΓΑΣ Πλαστήρας.

Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ για όλες τις ομάδες.

Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός!
Ο απολογισμός των Τρικαλινών αθλητών: δυο (2) χρυσά και τέσσερα (4) χάλκινα, δυο (2) 5ες θέσεις,δυο (2) 6ες θέσεις, δυο (2) 8ες θέσεις,δυο (2) 11ες θέσεις,  και μία (1) 12η θέση.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη και έκανε πλέον την Ελλάδα να μην είναι απλώς “…η εύκολη κλήρωση…”.

…. τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

[table]

,,

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, – ,1ος

ΜΙΧΑΛΗΣΤΖΙΜΟΥΡΤΟΣ, –, 1ος

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,–, 3ος

ΒΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ,–, 3ος

ΣΤΟΥΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,–, 3ος

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,–, 3ος

ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,–, 5ος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ,– ,5ος

ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ,– ,6ος

ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,–, 6ος

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,–, 8ος

ΤΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,– ,8ος

ΜΑΚΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ,– ,11ος

ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ,– ,11ος

ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ,–, 12ος

[/table]

Από το σύλλογό μας συνόδευσε τους αθλητές οι προπονητές τους Ηλίας Σιούτας,Γιώργος Τσιακάρας  και Χρήστος Κούρτης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουντον Δημήτρη, τον Μιχάλη, τον Γιάννη, τον Αντώνη, τον Παναγιώτη, τον Δημήτρη, τον Απόστολο, τον Αλέξανδρο, τον Στέφανο, τον Γιώργο, τον Ιωάννη, τον Παναγιώτη, τον Απόστολο , τον Στέφανο, τον Λάζαρο,αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή