Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ελληνικές και Τρικαλινές επιτυχίες στο διεθνές τουρνουά «Csaba Ferenc» της Σερβίας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 στην πόλη Kanjiza της Σερβίας το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης  "Csaba Ferenc" με τη συμμετοχή 355 αθλητών από 17 χώρες (Αυστρία, Βοσνία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Μολδαβία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία, και FYROM).

Η Ελληνική αποστολή απαρτίστηκε από 26 παλαιστές τους οποίους οι δεκατέσσερις  ήταν από τον Α.Π.Σ. Τρίκαλα και οι υπόλοιποι από τον Π.Α.Α.Π. Ογχηστός, Γ.Α.Σ. Αρχέλαος και Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου, ΑΕ Σελλών και ΓΑΣ Πλαστήρας.

Η Ελληνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σε αυτό το τουρνουά το οποίο είχε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και αποτέλεσε ένα πολύ καλό τεστ για όλες τις ομάδες.

Συναρπαστικοί αγώνες, υψηλό επίπεδο αθλητών και αρκετές προσωπικότητες της πάλης συνέθεσαν αυτό το αθλητικό γεγονός! 
Ο απολογισμός των Τρικαλινών αθλητών: τέσσερα (4) αργυρά, τρία (3) χάλκινα, δυο (2) 5ες θέσεις, μία (1) 7η θέση, μία (1) 9η θέση, , μία (1) 11η θέση, μία (1) 2η θέση και μία (1) 13η θέση.

Η εμπειρία που αποκόμισαν οι αθλητές μας αλλά και η εμφάνιση τους στο σύνολο είναι πολύ σημαντική και εν τέλει το ζητούμενο από αυτού του είδους τους αγώνες. Ανεξάρτητα λοιπόν από τη στατιστική η οποία από μόνη της μαρτυρά την καλή εμφάνιση των αθλητών το τελικό συμπέρασμα είναι ότι αυτή η γενιά των παλαιστών μας είναι πολλά υποσχόμενη και έκανε πλέον την Ελλάδα να μην είναι απλώς "…η εύκολη κλήρωση…".

…. τα αποτελέσματα των αθλητών μας:

·         ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΛΟΥΚΙΑ– 2η

·         ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – 2ος

·         ΤΕΡΤΙΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– 2ος

·         ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ– 2ος

·         ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ– 3ος

·         ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ– 3ος

·         ΜΠΑΡΛΑΦΕΣΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ– 3η 

·         ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – 5ος

·         ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ– 5ος

·         ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ– 7ος

·         ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ– 9ος 

·         ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ– 11ος

·         ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ– 12ος

·         ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ– 13ος

Από το σύλλογό μας συνόδευσε τους αθλητές οι προπονητές τους Ηλίας Σιούτας και Χαράλαμπος Ντίνος,  ενώ στην αποστολή συμμετείχαν, το μέλος του συλλόγου Ιωάννης Ζάντζος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν την Λουκία, τον Δημήτρη, τον Παναγιώτη, τον Βασίλη, τον Απόστολο, τον Ιωάννη, την Χριστίνα, τον Κωνσταντίνο, τον Στέφανο, τον Απόστολο, τον Αλέξανδρο, τον Γιώργο, τον Ιωάννη, τον Οδυσσέα,

αλλά και τους υπόλοιπους αθλητές της εθνικής αποστολής για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους. 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή