Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ελπίδα Νίκα: Η ενασχόλησή της με τα κοινά, τα όνειρα και οι ιδέες

Στις ερχόμενες εκλογές, κατόπιν πρότασης του πρώην Δημάρχου και νυν Υπουργού Δημήτρη Παπαστεργίου, αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Οι καινοτομίες που εισήγαγε ο κ. Παπαστεργίου όντας δήμαρχος αλλά και η αγάπη και το πάθος του για τα κοινά με ενέπνευσαν να δεχτώ την πρόταση του. Ο νέος δήμαρχος, κ. Νίκος Σακκάς αποτελεί για εμένα ένα εξίσου σημαντικό πρότυπο πολιτικού, που εξακολουθεί να με εμπνέει και να με κινητοποιεί να κάνω το καλύτερο για τον Δήμο Τρικάλων στον βαθμό που μου αναλογεί. Ευχαριστώ και τους δύο για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Η συνεργασία μου με συνομηλίκους μου, νέους ανθρώπους τόσο στη διάρκεια των σπουδών μου στον τομέα της πληροφορικής, όσο και μέσω της συμμετοχής μου στο Δημοτικό συμβούλιο Νέων Τρικάλων, αλλά και της ενασχόλησης μου με τον χορό εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, μου έδωσε την ευκαιρία να συνομιλήσω με ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινούς προβληματισμούς, να ακούσω τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους αλλά και τα όνειρα και τις προσδοκίες τους για την πόλη μας.

Το προσωπικό μου ενδιαφέρον για την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα πλέον είναι συλλογικό ενδιαφέρον.

Στόχος μου είναι, μέσω της συμμετοχής μου στην πολιτική ζωή της πόλης μας, να ακουστεί η φωνή των νέων, να γίνουν πράξη οι ιδέες και τα όνειρα μας και να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ νέων και αυτοδιοίκησης.

Ελπίδα Νίκα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τρικκαίων με την «Επανεκκίνηση» του Νίκου Σακκά

Διαβάστε επίσης:

Ελπίδα Νίκα – Χριστίνα Μπαλλά: Ξεχωρίζει το νεανικό αίμα της «Επανεκκίνησης ν.3»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή