Αθλητικα

Ελπίζει ο ΠΑΟΚ παρά την ήττα με 1-2 από την Στεάουα

14 Feb 2025

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ εξελίχθηκε σε εφιάλτης. Οι πρωταθλητές Ελλάδας γνώρισαν την ήττα με 2-1 με ανατροπή από την Στεάουα στην Τούμπα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον playoff γύρο του Europa League και πλέον καλούνται να ανέβουν ένα βουνό την επόμενη εβδομάδα στη Ρουμανία.

Ο Δικέφαλος του Βορρά άνοιξε το σκορ στο 21′, με τον Σαμάτα να σκοράρει έπειτα από γύρισμα του Πέλκα από τα δεξιά δίνοντας συνέχεια στα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΟΦΗ το Σάββατο.

Οι “μελανόλευκοι” όμως έμειναν με δέκα παίκτες στο 45’+4′ με τον Τάισον να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Οι Ρουμάνοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 50′ με τον Γκεοργκίτα, ο οποίος πλάσαρε από κοντά από ασίστ του Τανάσε σε μια φάση που ξεκίνησε από κακό διώξιμο του Κοτάρσκι.

Η Στεάουα όμως δεν έμεινε εκεί, αφού κατάφερε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα να κάνει την ανατροπή και να πάρει προβάδισμα στην Τούμπα με κεφαλιά του Ντάουα.

Οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού πλέον την επόμενη Πέμπτη (20/2, 19:45), με τον ΠΑΟΚ να καλείται να κάνει μια μεγάλη ανατροπή ώστε να είναι εκείνος που θα βρεθεί στους 16 του Europa League.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (40′ Κόλι), Μπάμπα, Μεϊτέ (69′ Οζντόεφ), Σβαμπ (69′ Καμαρά), Πέλκας (61′ Ντεσπόντοβ), Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σαμάτα (61′ Μπράντον)

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταρνοβάνου, Ραντούνοβιτς, Ποπέσκου, Ενζεγκανά (46′ Ντάουα), Κρέτσου, Σουτ, Κίρικες (56′ Εντζούμα), Τσισότι (83′ Στεφανέσκου), Τανάσε, Μικουλέσκου (46′ Γκεοργκίτα), Μπιρλίτζεα (68′ Αλχασάν).

Trikalanews
Author: Trikalanews

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.