Έμεινε το λεωφορείο που μετέφερε Τρικαλινούς αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη

Έντονες αντιδράσεις για τις συνεχείς μετακινήσεις τους

«Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η …ΕΛΑΣ» θα μπορούσε άνετα να πει κανείς, αναφερόμενος στο περιστατικό που συνέβη και καταδεικνύει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο στόλος της Αστυνομίας, αλλά και γενικότερα την κακή διαχείριση του αστυνομικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr το λεωφορείο, που μετέφερε τη Διμοιρία Υποστήριξης της Δ.Α. Τρικάλων με περίπου 20 αστυνομικούς για μέτρα τάξης κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής του βραβείου Αυτοκράτειρα Θεοφανώ (!) στη Θεσσαλονίκη, έμεινε από μηχανική βλάβη.

Αποτέλεσμα, ήταν οι αστυνομικοί να περιμένουν περίπου δύο ώρες έως ότου να φτάσει άλλο λεωφορείο και να τους μεταφέρει στον προορισμό τους. Και μετά από αυτή την περιπέτεια και την ταλαιπωρία θα έπρεπε να πάνε κανονικά στην υπηρεσία τους.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και στο παρελθόν έχει ξανά συμβεί κάτι ανάλογο με τους αστυνομικούς να μένουν στη μέση του δρόμου.

Σε επικοινωνία μας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων Γιάννης Αναγνώστου για ακόμη μια φορά εκφράζει την αγανάκτησή του λέγοντας πως «πρόκειται για ένα ακατάλληλο όχημα που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα. Μάλιστα, είναι λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού, που δεν τηρεί καμία προδιαγραφή για μεταφορά Διμοιρίας».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις συνεχείς μετακινήσεις της Διμοιρίας προκειμένου να καλυφθούν υπηρεσιακές ανάγκες σε άλλους νομούς, είτε σε γήπεδα, είτε σε συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες.

Μετακινήσεις που κοστίζουν εκτός έδρας αμοιβή αστυνομικών, διανυκτερεύσεις, καύσιμα.

Γεγονός, που έχει επισημάνει επανειλημμένως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων ζητώντας μόνιμες λύσεις τόσο με σωστή διαχείριση του αστυνομικού προσωπικού, όσο και μέσω προσλήψεων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Δεν βρέθηκαν άρθρα.