Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έμεινε στο 0-0 με Παναχαϊκή ο ΑΟΤ

Δεν κατάφερε να επικρατήσει της Παναχαϊκής ο Α Ο Τρίκαλα παραχώρησε λευκή ισοπαλία και τέσσερις στροφές πριν το τέλος πρέπει να παρακαλάει να μην γίνει αναδιάρθρωση έτσι όπως την έχουν παρουσιάσει, να πέσουν τέσσερις ομάδες και να είναι πάνω από τον Ηρόδοτο. Τα Τρίκαλα έχουν να δώσουν στη συνέχεια τρία εκτός έδρας παιχνίδια και καλούνται εκεί να πάρουν βαθμούς ενώ θα προσθέσουν και τρεις από το ματς με τον Αήττητο που αποβλήθηκε. Είχε ευκαιρίες η Παναχαϊκή στο πρώτο μέρος, είχαν τα Τρίκαλα στην επανάληψη προς το τέλος του αγώνα.
 
Αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο ο Κόστιτς για τις επιλογές του στις αλλαγές και δήλωσε γι΄αυτό ότι δεν ξέρει Ελληνικά και δεν καταλαβαίνει τι λέει ο κόσμος…
 
26΄Πρώτη καλή στιγμή για την Παναχαϊκή. Ο Ελευθεριάδης μόνος απέναντι απο τον Ταϊρη πλάσαρε άουτ μετά από σέντρα του Πολυχρόνη.
38΄Παραλίγο τραγικό λάθος Ταϊρη, Έχασε την μπάλα έξω απο την περιοχή σε ανύποπτη φάση και πάσαρε με το στήθος στον Ελευθεριάδη ο οποίος πλάσαρε άουτ. 
45΄Μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ η Παναχαϊκή. Ο Κυνηγόπουλος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Μαυριάς μόνος απέναντι στον Ταϊρη πλάσαρε πάνω από την Τρικαλινή εστία.
76΄ Έφυγε επικίνδυνα μπροστά ο Μωραϊτης, οι των Τρικάλων φώναξαν για οφσάιντ αλλά τον πρόλαβαν οι αμυντικοί πριν βγει απέναντι στον Ταίρη.

81΄ Σημαντική στιγμή για τα Τρίκαλα. Ο Συμελίδης βρήκε τον Τσιμίκα με καταπληκτική πάσα αλλά ο Τσιμίκας βρήκε αέρα και ε΄χασε την ευκαιρία.
89΄ Ο Σμυρλής το σουτ έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής η μπάλα πάνω από την εστία.
90΄ Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σισέ να δώσει το τρίποντο στον ΑΟΤ ο οποίος πλάσαρε από κοντά και ο Σωτηράκος έδιωξε σωτήρια.
Α Ο Τρίκαλα (Μίλος Κόστιτς): Ταϊρης, Πάνος, Ντόσης, Ντιαλό, Συριόπουλος, Τσιάρας, Λάσκαρης (83΄Σισέ), Τριανταφυλλάκος, Μαρκόφσκι (56΄Συμελίδης), Ράντι (77΄Σμυρλής), Τσιμίκας

Παναχαϊκή (Σάκης Τσιώλης): Σούλης, Σταμόπουλος (8΄λ.τρ. Πολίμος), Πλέγας, Σωτηράκος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Παπατόλιος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Κυνηγόπουλος, Μοντιέλ (72΄Κολ) 
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
 
Μίλος Κόστιτς (Τρίκαλα) : "Σήμερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για το γενναίο παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε μετά τα όσα συνέβησαν στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για την άνοδο. Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο δημιουργήσαμε τις περισσότερες ευκαιρίες σε αυτό το γήπεδο φέτος, δεν σκοράραμε αλλά αυτό δείχνει ότι οι παίκτες προσπαθούν να ακολουθήσουν τις οδηγίες μου. Προσπαθήσαμε και εμείς, χάσαμε ευκαιρίες αλλά και η Παναχαϊκή είχε τις δικές της ευκαιρίες οπότε το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο".

Για τις αποδοκιμασίες  "Δεν καταλαβαίνω  ελληνικά, οπότε δεν ξέρω τι έλεγαν. Κάνω το καλύτερο, προσπαθώ να βρω τις καλύτερες λύσεις και νομίζω ότι οι παίκτες που μπήκαν ανέβασαν το επίπεδο μας ήταν πιο επιθετικοί, πιο δημιουργικοί, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες".

Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Απόλλων Λάρισας  "Ολα τα παιχνίδια είναι καθοριστικό και σε όλα προσπαθούμε να κερδίσουμε. Θα πάμε για τους τρεις πόντους και στην Λάρισα και στον Ηρακλή και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό"

Για το αν τα γεγονότα στο Αιγίνιο επηρέασαν τους παίκτες   "Θα είμαι ευθύς. Έδειξαν πως έδωσαν την καρδιά τους για την ομάδα και τους σέβομαι απόλυτα. Φυσικά δεν ήταν όμορφο όλο αυτό, είχαν πίεση αλλά έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ήταν σίγουρα δύσκολη για όλους αυτή η εβδομάδα αλλά πιστεύω ότι αντέδρασαν σωστά τα παιδιά".

Σάκης Τσιώλης (Παναχαϊκή) : «Ήταν ένα παιχνίδι μονόδρομος και για τους δύο αλλά τελικά το αποτέλεσμα ήταν αυτό  που δεν επιθυμούσε κανείς εκ των δύο. Τα Τρίκαλα  με Πλατανιά και Κέρκυρα πήραν την νίκη κάνοντας καλές εμφανίσεις αλλά και εμείς θέλαμε την νίκη για να διεκδικήσουμε κάποιες πιθανότητες για το μπαράζ ή την απευθείας άνοδο της ομάδας.

Είχαν πάθος και οι δύο ομάδες σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Η εικόνα του αγώνα αυτό έδειξε καθώς το παιχνίδι  εναλλάσσονταν. Κάναμε τέσσερις και τρεις φάσεις για να πάρουμε την νίκη, αλλά και τα Τρίκαλα έκαναν δύο. Ο Μωραϊτης στο τέλος αντί να σουτάρει γύρισε την μπάλα στην τελευταία μας  ευκαιρία. Θα συνεχίσουμε και θα δούμε στο τέλος. τι θα κάνουμε. Καλή επιτυχία στα  Τρίκαλα, είναι μία ομάδα που χρειάζεται στην κατηγορία. Μακάρι  να ξεπεράσουν τα προβλήματα για να μπορέσουν πάλι να πρωταγωνιστήσουν".

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ηρακλής – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-0
Αήττητος-Απόλλων Πόντου 0-3 α.α.
Ηρόδοτος – Σπάρτη 4-1
Καραϊσκάκης – Δόξα Δράμας 0-0
Πλατανιάς – Κέρκυρα 2-0
ΝΠΣ Βόλος – Αιγινιακός 6-0
Τρίκαλα – Παναχαϊκή 0-0
Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 2-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 56-21 56
2. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 42-17 46
3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 36-25 45
4. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 27-19 43
5. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 41-26 43
6. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 24-20 41
7. ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 34-22 39
8. ΚΕΡΚΥΡΑ 24-23 38
9. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 21-22 38
10. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 29-26 36
11. ΗΡΑΚΛΗΣ 24-21 35
12. ΤΡΙΚΑΛΑ 20-25 29
13. ΗΡΟΔΟΤΟΣ 20-43 28
14. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 19-56 16
15. ΣΠΑΡΤΗ 17-48 14
16. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 18-38 22

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΟΧ Κισσαμικός-Αήττητος 0-3 α.α.
Παναχαϊκή-Βόλος ΝΠΣ (13/4)
Σπάρτη-Δόξα Δράμας(13/4)
Κέρκυρα-Ηρόδοτος(13/4)
Αιγινιακός-Πλατανιάς(13/4)
Εργοτέλης-Ηρακλής(13/4)
Απόλλων Λάρισας-Τρίκαλα (14/4, 15.00)
Απόλλων Πόντου-Καραϊσκάκης

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή