Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εμείς ως …πρωταπριλιάτικο το παρουσιάσαμε αλλά η Δημοτική Αρχή θέλει να το υλοποιήσει…

Τι σχεδιάζει για …πολυκατοικία των Τρικάλων ο Δήμαρχος Τρικκαίων, περιμένοντας την …«ωρίμανση» πρότασης.

Μια έγκριση οδοιπορικών του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου να βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο στην Κω για το Δίκτυο Πόλεων με «Ασκληπιεία», έφερε στην επιφάνεια τα σχέδια του Δημάρχου για το «Ασκληπιείο» Τρικάλων.

Αρχικά, ήταν ο Γιώργος Μητσιούλης που έθεσε το πρόβλημα της μη ανάδειξης του Ασκληπιείου στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, εξαιτίας ύπαρξης …πολυκατοικίας που έχει χτισθεί πάνω σε αυτό.

Ο κ. Παπαστεργίου, ανέφερε πως από τον …ΟΑΕΔ υπάρχει μια οφειλή προς τον Δήμο 2 εκ. ευρώ ως «αντιπαροχή» για τις εργατικές κατοικίες Σωτήρας (οφειλή …πανάρχαια από την εποχή του ΟΕΚ) την οποία όπως αποκάλυψε έθεσε στην Διοικήτρια του ΟΑΕΔ ζητώντας να μετατραπεί σε …διαμερίσματα που θα παραχωρηθούν στους ενοίκους της συγκεκριμένης πολυκατοικίας για …μετακόμιση, προκειμένου να γκρεμιστεί η πολυκατοικία.

«Περιμένω να …"ωριμάσει" η πρότασή μου» σχολίασε ο κ. Παπαστεργίου…

Θυμίζουμε πως το …γκρέμισμα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας το trikalanews.gr το παρουσίασε ως …πρωταπριλιάτικο ψέμα χωρίς να γνωρίζει ότι η Δημοτική Αρχή Τρικάλων θα θελήσει να το κάνει …πραγματικότητα.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή