Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εν αναμονή τα «γαλάζια» στελέχη για την επίσκεψη Πιερρακάκη – Μαρινάκη

Τι προβλέπει το πρόγραμμα της επίσκεψής τους στα Τρίκαλα

Εν αναμονή βρίσκονται τα «γαλάζια» τοπικά στελέχη για την αυριανή επίσκεψη στα Τρίκαλα του πρώην Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Trikalanews.gr υπάρχει το ενδεχόμενο, μαζί τους να βρίσκεται και ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, ο οποίος χθες βρισκόταν σε περιοδεία στο ν. Καρδίτσας.

Στόχος της επίσκεψής τους αλλά και σκοπός του προέδρου της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιου και της τοπικής ΝΔ είναι η ανάδειξη του προγράμματος του κόμματος για την επόμενη 4ετία, να διασαφηνιστεί το μήνυμα για αυτοδύναμη Κυβέρνηση αλλά και γενικότερα η συσπείρωση των νεοδημοκρατών ενόψει της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Το πρόγραμμα

Τα στελέχη της ΝΔ αναμένεται να φτάσουν στην πόλη μας στις 10 περίπου το πρωί.

Αρχικά θα βρεθούν στην λαϊκή αγορά της πόλης, προκειμένου να συνομιλήσουν με παραγωγούς και πολίτες, ενώ αμέσως μετά θα διασχίσουν την Ασκληπιού και θα επισκεφτούν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ.

Το απόγευμα στις 7 θα βρεθούν στο Πρίνος όπου θα υπάρξει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση. Επόμενος σταθμός θα είναι η Πηγή, όπου στις 8.30 το βράδυ προγραμματίζεται ανάλογη εκδήλωση.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή