Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ενθουσίασε και αποθεώθηκε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού στα Τρίκαλα

Την αποθέωση γνώρισε η περίφημη μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και η Δημοτική Φιλαρμονική Τρικάλων, στη μεγάλη συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο του Φρουρίου όπου εκατοντάδες Τρικαλινοί ανέβηκαν για να την απολαύσουν.

Ο Δήμος Τρικκαίων, η «Πράσινη Κιβωτός», ο Σύλλογος Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων και το Δίκτυο «Περραιβία» συνεργάστηκαν για το μουσική ταξίδι – αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.

Η συναυλία είχε και το στοιχείο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθώς συγκεντρώθηκαν είδη και προϊόντα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Τρικκαίων.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Μπάντας έχει ο Κερκυραίος μαέστρος Γιώργος Τσιλιμπάρης (Πλωτάρχης ΠΝ), ο οποίος έχει «απογειώσει» τη φήμη της εντός και εκτός Ελλάδος και δίκαια θεωρείται μια από τις καλύτερες της Ευρώπης.

Εκπληκτική ήταν και η συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων με την μαέστρο μας Μαίρη Μητσοπούλου που διεύθυνε και την Μπάντα του Ναυτικού.

Εμφανίστηκε επίσης η Μικτή Χορωδία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου.

Τη χορευτική και χορογραφική υποστήριξη της παράστασης είχε ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.

Τιμητική πλακέτα στην Μπάντα του Ναυτικού πρόσφερε η «Πράσινη Κιβωτός» δια του Ταμεία της Βάϊου Μαλέκα, την οποία και παρέλαβε ο μαέστρος Γεώργιος Τσιλιμπάρης – Πλωτάρχης ΠΝ.

Η αντιδήμαρχος Τρικκαίων Σοφία Αλεστά βράβευσε για την προσφορά του το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού που παρέλαβε ο πλοίαρχος κ. Μιχέλης.

Η  «Πράσινη Κιβωτός» δια του Γραμματέα της Χρήστο Ζορμπά τίμησε την Δημοτικής Φιλαρμονική Τρικάλων και την μαέστρο Μαίρη Μητσοπούλου.

Η ομορφότερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο μαέστρος της Μπάντας του ΓΕΝ, Πλωτάρχης (ΠΝ) Γεώργιος Τσιλιμπάρης, επέδωσε το Θυρεό της Μπάντας στην μαέστρο Μαίρη Μητσοπούλου και τίμησε για την προσφορά τους τα μέλη της Φιλαρμονικής Οδυσσέα Τράντο και το ανερχόμενο ταλέντο Παναγιώτη Ντιντή.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή