Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Εν μέσω …αποδοκιμασιών το φινάλε

Αποκαρδιωτική εικόνα για τον Α.Ο. Τρίκαλα που δεν κατάφερε να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας της Football League.
 
Ένα φινάλε πρωταθλήματος που ταίριαζε με την μεγαλύτερη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, επιφύλαξαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Τρίκαλα να «σερβίρουν» σε όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.

Η εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη με σκορ 3-0 και η εμφάνιση της ομάδας του Α.Ο. Τρίκαλα που ήταν «σάκος του μποξ» για τους Κρητικούς, προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων που περίμεναν μια νίκη μήπως έρθει η 5η θέση του πρωταθλήματος και υλοποιηθούν …σενάρια για την άνοδο της ομάδας στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φίλαθλοι, νόμισαν ότι βρίσκονται σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και παρακολουθούν  … Virtual καθώς στο 27΄ ο Ζγκούρη πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι…

Τα χειρότερα ήρθαν στο 2ο ημίχρονο όταν στο 53΄έγινε το 0-1 η ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα λόγω αποβολής του Τσιάρα έμεινε 2 λεπτά αργότερα με 10 παίχτες και στο 57΄έγινε το 0-2 και να ολοκληρωθεί το …over στο 76΄ με τον σκόρερ των Κρητικών αφύλαχτο μέσα στην περιοχή…

Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Πάνος, Τσιάρας, Ζγκούρη (61′ Μανώλης), Σαχινίδης, Μάκος, Τσίπρας (72′ Σιαλμάς), Κατσαντώνης, Μιλοσάβλιεβ (53′ Τόμιτς), Ν’ Λουντούλου.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή